A fény piramis

 

Például a tisztítás során használok fény piramist.

 

A tisztítás egy fény csatorna létrehozásával kezdődik.

Ezen a csatornán keresztül jönnek a segítők hívást követően és segítik át azokat a lelkeket, akik már nem ragaszkodnak semmihez és már hozzájuk sem ragaszkodik senki. Vagyis felkészültek a távozásra.

Vagy ilyen fény csatornával lehet elindítani, hogy a csatorna vonzáskörzetéből elinduljon a lélektörmelékek összepárosítása. Vagy ha vegyszeres mérgezés történt, akkor a segítők ezen a fény csatornán keresztül képesek a vegyszert hatástalanítani.

A vegyszer hatástalanítása után például Egyiptomban találtunk a vegyszer alatt oda zárt lelket, aki már több ezer év óta várt arra, hogy jön a felmentő sereg és folytathatja egy újabb leszületéssel, miután életterve elkészül.

Például Ehnaton lelkére akadtunk rá 144 km-es mélységben, úgy hogy fölötte vegyszer volt. A vegyszer fölött lélekdarabok, majd egész lelkek. Mindezt a karnaki Amon-Re templomnál találtuk meg. A mélybe lezárt lélek szabadításához először a vegyszert kellett hatástalanítani. Utána mentek a segítők a lezárt lélekért, majd álltak neki a lélekdarabok összepárosításának és a lelkek elengedésének.

 

Egy-egy csatorna addig él, amíg van mit tisztítani, van lélek, amit el lehet távolítani.

 

Egy-egy tisztításra jellemző, hogy híre megy, hogy ott lehet átkelni a túlsó partra, vagy eljutni a fényre. Emiatt azok, a lelkek, akik csak később tájékozódnak a lehetőségről, ők gyakran már későn érkeznek.

Ha helyben nyitom a csatornát, akkor a későn érkező, távozni szándékozó lények tudnak szólni a csatorna nyitójának. De ha a csatornát távolról nyitotta valaki, akkor ez nem lehetséges.

 

Erre szolgál például a fény piramis.

Lehetővé teszi például távol nyitott fény csatorna esetén, ha a csatornában ismét megjelenik tisztítani való, akkor automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elindul és megint addig dolgozik, amíg van min. Ekkor lezárul, és ha megint jelentkezik ott, aki távozni szeretne, akkor újra indul.

 

Vagy egy másik példa. Egyiptomban takarítottunk. összesen 36 csatornát nyitottunk ókori templomokban, templomromokban és olyan templomok helyén, amelyeket időközben lebontottak.

Főként az Amon-Re, vagy az Amon-Ra papok templomait tisztítottuk. De volt 3 templom, ami Ehnatonhoz kötődött. Ebből a karnaki Gempaatonit az Amon-Re papok lebontottak és köveiből építették meg a saját templomukat. Vagyis egy megépített és időközben elbontott templommal dolgoztunk.

Az Amon-Re templomokban nagyon sok helyen találtunk mérgező anyagokat, vegyesen állati és emberi lélekdarabokat, mai emberek és hosszú fejű lények, úgynevezett Istenek lelkeit, lélekdarabjait.

Ezek az Istenek nem tudtak eltávozni az embereknek nyitott fény csatornán. A részükre másik, másképpen működő csatornát kellett nyitni.

 

Ehnatonról általában a médiákból azt próbálják elhitetni a ma élő emberekkel, hogy nem csinált semmi különöset. Nos, a 3 Ehnaton által épített templom – a karnaki Gempaaton, valamint Ehnaton által létrehozott új fővárosának (Ahet-Aton) két templomát (Nagy Aton és Kis Aton) úgy készítették el, hogy folyamatosan tisztítsa Egyiptom földjét, amit az Amon-Re papság igyekezett élhetetlen sivataggá tenni. (Az Amon-Re papok már Atlantisznál is jelen voltak. érdekes, hogy igyekeztek minden vezető szkíta országot elsivatagosítani. Nem Egyiptom volt az első, ahol ezt elkövették. Ma ez a csoport alkotja a Római Katolikus Egyház papjait Rómában. Ezért érdekes, hogy Géza fejedelem miért küldte fiát az ellenséghez tanulni és nevelkedni?) Ennél a 3 templomnál elhelyezett fény piramis biztosítja, hogy a Földből kiszívott mérgeket, szennyeződéseket folyamatosan szívja és fénnyé alakítsa.

 

  • A fény piramisokat le lehet védeni, ugyanúgy, ahogy a piramisokat is le lehet védeni. Általában nem szokták, mert a fény piramisokat nem lehet rosszra felhasználni (míg a piramisokat igen). Legrosszabb esetben le lehet bontani, de aki építette, az a bontáskor értesítést kap. Vagyis újra tudja szükség esetén építeni.
  • A fény piramist is lehet bármilyen piramis formára alakítani. Gondolok az egyenes piramis mellet a lefele hajlóra, a lépcsősre, a négyzettől eltérő alappal rendelkező piramisra. Annak függvényeként, hogy milyen célra szánjuk a fény piramisunkat.
  • A fény piramisokat a tisztán látok érzékelik, látják.
  • A fény piramisok is kapcsolódnak a piramisos hálózathoz. Létrehozásukkor nem kell a hálózatba kötésükkel foglalkozni.
  • Amikor létrehozunk fény piramisokat, azok tájolásával sem kell foglalkozni, mert automatikusan optimális tájolással jönnek létre.

 

 

Maklár, 2021.május 25.

Utolsó módosítás: 2021.május 26.