A piramisok lelke

Amikor még kőből építettünk piramisokat, egyszerűbb dolgunk volt. Hiszen először kerülnek kifaragásra az éleket alkotó kövek és utána az élek közötti szakaszok. A szinteket meg olyan magasságúra kell választani, hogy egész számú legyen az ismétlődő mintában a sorok száma. A szintenkénti haladás és a szimmetrikus építkezés miatt törvényszerű, hogy maga a piramis csúcsa teljes szimmetriával alakul ki.

 

Kicsit más a helyzet, amikor piramist lécekből készítünk. A problémára egy jó ismerősöm hívta fel a figyelmemet.
Miután maga szerszámok és gyakorlat nélkül nem akart vállalkozni a kivitelezésre, megkérte egy asztalos ismerősét, csinálja meg a piramist. Az asztalos ismerős pedig úgy gondolkozhatott, minek csinálja ilyen bonyolultra a hegyet, amikor az egyszerűbben, kevesebb munkával is elkészíthető. Valószínűleg ez az asztalos sohasem foglalkozott bioenergetikai rendszerekkel. Így az sem jutott eszébe, hogy a hegy kialakításának megváltoztatásával kárt is tehet.

 

Tehát nézzük a piramis hegyének kialakítását.

 

Az első piramisom kialakításánál valami egyszerűen elkészíthető, önzáró, stabil, szimmetrikus hegy kialakításán gondolkoztam. Akkor még nem gondoltam, mennyire sok lehetőség közül választhattam volna. Csak Martina jelzése után kezdtem el utána járni, vajon még milyen megoldási lehetőségek léteznek még?

 

Nézzük ábrák segítségével a lehetséges hegy kialakításokat.

 1.   Egy él alkotja a csúcsot. A másik 3 él az egy csúcs alá fut be.
   
 2.       A csúcshoz két, egymással szemben álló él kerül összecsiszolásra. A maradék két keresztben futó él alulról erre a kialakított csúcsra támaszkodik. 
   
 3.       A négy él szimmetrikusan összecsiszolva adja a csúcsot.
   
 4.       Minden élet azonosan alakítok ki. A kapott megoldás önzáró. A lécek összerakásánál a lécek az egyik
   
 5.       vagy a másik iránynak megfelelő körben, körülfordulásban csatlakoznak egymáshoz.
   
 6.   A kő piramisnak megfelelően a hegyet tömör anyagból (például fából, kristályból, stb.) alakítom ki és a négy élet alkotó léc a tömör hegy alapját adja.

 

A piramis csúcsában összefutó 4 él és egy négytagú család kapcsolat rendszere között nagyon nagy hasonlóságot fedezhetünk fel. A család kapcsolat rendszere jól mutatja a kialakuló harmóniát.

 

Akkor most nézzük az egyes csúcskialakítás jellemzőit.

 1. Egy él alkotja a csúcsot. A másik 3 él az egy csúcs alá fut be.
  Családmodellben – az anya vagy az apa a családban az uralkodó. A többiek alárendelt szerepet játszanak. Láthatjuk, ez nem harmonikus.
  Egy ilyen piramis környékén megfájdul a fejünk. Bele se szükséges menni, hogy megérezzük. Lehet az a piramis bármennyire is kicsi. Akár pár cm-es méretű is.
  Ezért ilyen építését nem javaslom. Hatása az emberi, élő szervezetre káros.
 2. A csúcshoz két, egymással szemben álló él kerül összecsiszolásra. A maradék két keresztben futó él alulról erre a kialakított csúcsra támaszkodik.
  Családmodellben – az anya és az apa együtt uralják le gyerekeiket. A két gyerek alárendelt. Láthatjuk, ez sem harmonikus. Különösen a gyerekek felnövése után nem.
  Egy ilyen piramis környékén megfájdul a fejünk. Bele se szükséges menni, hogy megérezzük. Lehet az a piramis bármennyire is kicsi. Akár pár cm-es méretű is.
  Ezért ilyen építését nem javaslom. Hatása az emberi, élő szervezetre káros.
 3. A négy él szimmetrikusan összecsiszolva adja a csúcsot.
  Családmodellben – a családban a négy személy párhuzamosan él. A család névleg tartja össze őket, de nincsenek hatással egymásra. Nem harmonikus.
  Piramisban. Ha a 4 léc azonos szerkezetű, akkor harmonikus. Ha bármelyik lécben görcs van vagy más a léc szerkezete például más a száliránya, akkor azonnal felborul a rend és diszharmonikussá válik. A 4 db lécben biztosan lesznek eltérések. Vagyis eredményképpen egy diszharmonikus piramist kapunk. Tehát emberi használatra nem javaslom.
 4. Minden élet azonosan alakítok ki. A kapott megoldás önzáró. A lécek összerakásánál a lécek az egyik
 5. vagy a másik iránynak megfelelő körben, körülfordulásban csatlakoznak egymáshoz.
  Itt a két lehetséges változatot együtt fejtem ki.
  Családmodell – mindkét esetben a 4 személy között erős, kölcsönös kapcsolat van.
  A 4-es csúcs, amikor a szülők hatnak elsősorban a gyermekeikre.
  Az 5-ös pedig amikor a szülők hagyják, hogy a gyerekeik tanítsák őket. A gyerekek legtöbbször látva leendő szüleik cselekedeteit, tanítás céljával érkeznek.
  A 4-es esetében ez felülnézetben az óramutató járásával ellentétes körbefordulási irányban, míg az 5-ös esetében az ellenkező irányban valósul meg.
  A 4-es megoldás a 4. dimenzióra nyit. Sajnos ezt az ajtót használják az asztrális lények is. Az 5-ös megoldás a 7. dimenzióra nyit. Ez utóbbi megoldás kipucolja a lakásból az asztrális lényeket.
  Mindkét esetben van programozási lehetőségünk, ha ásványokat használunk. Vagyis az eredeti dimenzió szintnél magasabb szintre is áttolhatjuk a nyitott ajtónkat.
  Számomra az 5-ös változatnak megfelelő kiépítés a legbiztonságosabb.
  A 4-es csúcs változatot használtam először. Később ezt NAP hegyűnek kereszteltem el. Az 5-ös változatra leltem rá később, amit HOLD hegyűnek neveztem el. Utóbbi időkben csak ilyen HOLD hegyű piramis megépítését javaslom az asztrális lények eltávolítás miatt.
 6. A kő piramisnak megfelelően a hegyet tömör anyagból alakítom ki és a négy oldalélet alkotó lécet vagy közvetlenül a csúcsba, vagy egy csúcstartóba illesztem.
  Mérések során kaptam, hogy ez a megoldás egyértelműen a csúcsától függ.
  A csúcs lehet akár kristály, akár tömör fa, akár más természetes anyag is.
  A kőből készült piramisok esetében a csúcs programozott. Így tudták, tudják biztosítani, hogy magasabb dimenzióra legyen nyitott, mint a két energiaforgatós esetben. A kőből készült piramisok esetében a csúcskő a 9. vagy magasabb dimenzióra vannak programozva. A tömör fából készült csúcsot nem lehet programozni. A kialakítástól, száliránytól, szimmetrikusságtól függően 6-tól a 9-ig dimenzióra nyithat. A fából készült tömör csúcsot keményfából javasolt készíteni. Eddig felmerült a megyfa és a bükk.
  (A tömör csúcsok témakörben azonnal kérdések sora jelentkezik. Például szabad-e váltogatni a csúcsokat? Mekkora legyen a csúcs mérete, aránya a teljes piramishoz képest?)
  A tömör csúcsú piramisok 2 jellemzőjéről, tulajdonságáról beszélhetünk.
  - Azok a piramisok, amelyeknek nincs meg a csúcskövük, jelenleg nem működnek. Számtalan ilyen piramist ismerünk. Például Egyiptomban, Visokóban, a Pilisben 
  - A programozás, átprogramozás veszélyeket is rejthet magában. Ha valaki nem ért a programozásához, akkor akár károkat is csinálhat. De a kevéske programozás ismeret eredménye lehet az is, hogy nem arra a dimenzióra nyitunk kaput, ahová szeretnénk. A szándékosan rosszul programozott, átprogramozott csúcskövekről nem is szólva.

 

 

 

Megjegyzés

 1. A 4-es pontban lévő, 4. dimenzióra nyitó hegynél úgy is megakadályozhatjuk a nem kívánt lények beáramlását, ha az ajtó irányultságát megváltoztatjuk. Ez a piramis csúcsára rakott mágneses karkötővel vagy megfelelő irányba mutató tekercs segítségével megoldható. Ilyenkor a piramis szétszedésénél és összerakásánál kell nagyon résen lenni. Hiszen már 3 db él összekapcsolódásakor a nem kívánt asztrális világra kinyílik az ajtó.
 2. Csúcs kövek kérdésében láthatjuk, pl. Egyiptom esetében, hogy a hiányzó csúcskövek az ország lezüllését is magukkal hozzák. Ilyen alapon sürgősen javasolnám a Kárpát-medencében és környékén található piramisok megkeresését és megvizsgálását. Arra számítok, hogy ezek a piramisoknak a hegyeit is felrobbantották a törökök, majd az osztrákok (pl. a Pilisben).
 3. A 4-es és 5-ös változatoknál van további eltérés is. A 4-es típusú segítségével csakrákra lehet hatni, ha a kezelt személy megfelelő csakráját a piramis tömegközéppontjába helyezzük. De csak a piramison belül használható.
  Ellenben az 5-ös típusú csak a szívcsakrára hat. Itt nem szükséges a piramisba beülni, hiszen hatása a piramison kívül is érzékelhető. Bár a piramisban sokkal erősebb hatásokat érzékelhetünk.
 4. Az egyes csúcstípusok bemutatására színes gyurmából készítettem a modelleket. Leginkább a jobb átláthatóság kedvéért választottam ezt a módot. Később kiderült, hogy a különböző élekhez rendelt különböző színek egyben a különböző energetikai viszonyokra is rálátást biztosítottak. Például így derült fény a 3-as típusú csúcs sérülékenységére, érzékenységére. A 4 féle különböző színű él diszharmonikus megoldást adott. Később megcsináltam ugyanezt a 3-as típusú csúcs kiképzést egyszínű gyurmából is. Akkor pedig a vártnak megfelelően harmonikus működést mutatott.
 5. Ha magunknak, vagy egyszemélyes használatra készítjük a piramisunkat, akkor érdemes arra a dimenzióra kaput nyitni, ahová rendelkezünk kapcsolattal. Azt, melyik dimenzióhoz van kapcsolatunk vagy emlékekből, ha vannak, vagy meditációval lehet megtudni.

Utolsó módosítás: Budapest, 2022. szeptember 26. 

 

Eredeti készült: Budapest, 2014. március 10.