A Földünk energetikai egyensúlyát a piramisaink biztosítják

Sokak számára a piramisok nem több turista látványosságnál. Valóban a letűnt több évszázad alatt feledésbe merült a piramisok szerepe.

Sokáig úgy tudtuk, hogy itt Magyarországon és a környékén nincsenek piramisok. Csak a távoli Egyiptomban, Mexikóban, Peruban, stb.. Majd idővel kiderült, hogy a Pilis hegyeink némely csúcsa is piramist rejt. Piramis található még Erdély területén. Több is. És a közelünkben, Bosznia-Hercegovina területén. A Visokoi piramisok.

 

Semir Osmanagic szerint a visokoi piramis völgyben 9 piramis található. Ebből ötnek adott nevet. A köztudatba már NAP-, HOLD-, SZERELEM-, SÁRKÁNY- és FÖLD-piramis néven kerültek.  (Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Boszniai_piramisok_v%C3%B6lgye )

 

A piramisok szerepe

Sokan állítják, hogy a piramisok elsősorban temetkezési célokat szolgálnak. Olyan nézetek is vannak, melyek szerint a piramisokkal energiát termeltek. A nullponti energiakutatások ebben az irányban folynak. Ez utóbbi már kicsit közelebb áll a valósághoz.

 

De miért van piramisokból olyan sok? Gyakorlatilag előfordulnak a tengerek, óceánok mélyén ugyanúgy, mint a szárazföldeken is. A Föld kerekségén mindenütt.

 

Jelenlegi ismereteim szerint a piramisok közül elsődleges szerepe a NAP- és a HOLD-piramisoknak van. Ezekből épült a legtöbb. A NAP-piramis a Földön a férfias energiákkal köthető össze és a HOLD-piramis a nőies energiákkal. Ezzel a kettővel lehet szabályozni, egyensúlyban tartani a Föld energiáját és magasan tartani a Föld és a rajta élő lények rezgését.

 

A HOLD és NAP piramisok mellett a többi piramis akkor kerül előtérbe, amikor a Földön Nap és a HOLD piramisok egyensúlyi állapot tartanak fent, érzékelnek. Ekkor lehet aktivizálni a többi piramist. Ekkor indulhat meg a tartalmi szolgáltatás, energetizálás.

 

Ha a piramisok működnek, akkor egy energetikai egyensúlyt tartanak fenn azokon a Föld alatti csatornákon keresztül, melyeket ismereteink szerint Magyarországon (a világban) a Pálos szerzetesek tartottak karban. Korábban a piramisok kettős szeretet hálórendszert kötöttek össze. A kettős hálórendszer egyik része a Föld felszíne fölött futott, a másik alatta. Később ebbe a szeretet hálórendszerbe kötöttek be más energetikai központokat, például dómokat, bazilikákat, stb..

 

A piramis rendszer leállítása

Az energetikai rendszer leállítása a sötét erőknek volt az érdeke.

 

Az egyes ARANYkorokban a piramisrendszer működik. A VASkorokban pedig leállításra kerül.

 

Ha a piramisrendszer működik, akkor nagyjából önfenntartó. Alig szükséges segíteni működését. Nagyobb tisztítási műveletekre akkor van szükség, amikor a rendszer megbontása érdekében egyes erők tesznek lépéseket.

 

Ilyen lépések voltak például a Föld történetében, amikor a dél-amerikai NAP-piramisokat emberáldozatra kezdték használni és használták évszázadokon keresztül.

 

Persze ebből az is kiderül azonnal, hogy a piramisrendszer működtetéséért mi magyarok, a Kárpát-medencében élők voltunk és vagyunk a felelősek. Ebből azonnal kiderül az is, miért vagyunk a környezetünknek, vagy a ma hatalmon lévő országoknak, szervezeteknek a szemében hatalmas gerendaként? Miért akarnak minket minden erővel elpusztítani? Miért nem tudják, akarják szerepünket, történelmünket és a világra gyakorolt hatásainkat elfogadni?

 

Ezért volt nagyszerű eredmény, hogy Boldog Özséb 1200-as években a magyarokra ráerőltetett vatikáni Katolikus Egyházba, immáron védelembe beemelte a Pálos szerzeteseket. A Pálos szerzetesek végezték többek között a piramis rendszer karbantartását, működtetését.

 

Korábban megvizsgáltam a piramisokat. Az derült ki, hogy csak a NAP-piramisokat tették tönkre. A HOLD- és egyéb piramisok sértetlenek maradtak. A piramisok tönkretételével párhuzamosan az anyagi világunkban a nők teljes elnyomásba kerültek. Csak azok a nők vannak ma leginkább toppon, akik képesek voltak elférfiasodni. Jelenleg a törtető, a mindent maga alá kaparó, a másokat meghazudtoló, kihasználó, az egyességeket be nem tartó, sérült férfias erők vannak hatalmon.

 

A piramisrendszer leállítása után a Föld felszíne alatti járatrendszerbe a IV. dimenziós asztrális lények vették be magukat. Ezek riogatják az arra érzékeny, nyitott gyerekeinket, rabolják el mind a felnőttek, mind a gyermekeink energiáját. Mi felnőttek nagyon sokszor nem is érzékeljük ezeket a támadásokat és a gyerekeinknek sem hiszünk. A hitünknek nagyon sokszor az változtatja meg, amikor a családba bekerül egy cica vagy egy kutyus vagy más házi kedvenc. Ezek az állatok ugyanis nagyon jól jelzik a ránk nehezedő támadásokat. Legtöbbjük a védelmünket szolgálja.

 

Az ellopott energiák célja a félelemben, a depresszióban tartás, a fejlődésünk, felébredésünk blokkolása, visszatartása. Ezért van az is, hogy mi magyarok élen járunk a depressziós emberek arányában. Ugyanis a ma hatalmon lévő szervezeteknek, országoknak érdeke, hogy mi magyarok ne ébredjünk fel.

 

A piramis rendszer újraindítása

A Föld felszíne feletti szeretet hálórendszert korábban helyreállították.

 

A Föld felszíne alatti háló 2015 július közepétől működik. 2015 augusztus 1-től jutottunk el oda, hogy a piramishálózat ismét önellátó és öngyógyító állapotba került.

A hatása például meditációban ellenőrízhető.

 

Azok, akik kevésbé járatosak e téren, azok azt vehetik magukon észre, hogy sokkal jobban ki tudják pihenni magukat alvás során. Reggel ébredéskor fittebbek, örömtelibbek. A napi stresszes környezet sem szívja le annyira, mint korábban. A piramis rendszer felszín alatti részéből ugyanis már érzékelhetően tűnnek el az asztrális lények, ahogy a járatrendszerben emelkedik a rezgés.

 

Ahogy a járatrendszerben emelkedik a rezgés úgy fog emelkedni a Földön élő lények, többek között az emberek rezgése is. Ugyanis nem lesz az, aki minket napról napra lerabolnak. Azok a gyerekek, akik nyitottak és a felemelésünkre érkeznek, valóban egyre inkább tudnak, fognak tenni a felemelkedésünkért.

 

Ma még komoly probléma a gyermekeink asztrális megszállottsága. Amit leginkább gyermekeink tanárai terhelésként (figyelem zavar, diszlexia, hiperaktivitás, nyilvános önizgatás, önkielégítés, stb.) regisztrálnak.

 

A rezgés emelkedés mellett jól érzékelhető a polarizáció helyreállása irányában történő változások is. A felborult női-férfi egyensúly is érzékelhetően áll a helyére. A mai (, 2015. augusztus 1.) nappal az egyensúlyt fenntartó NAP-, és HOLD-piramisok melletti többi piramis is elkezdte működését. A többi piramist nevezem tartalmi szolgáltatóknak a funkciójuk szerint. Ide sorolható a visokoi piramisok közül a SZERETET-, a SÁRKÁNY-, a FÖLD-piramisok. És a további 4 név nélkül maradt piramis is.

 

Az utóbbi időkben nagyon sok pusztítást vittek végbe, akár Magyarország területén is a HAARP rendszerekkel. Nos, a HAARP rendszerek eltörpülnek a piramisos rendszer mögött. Vagyis a piramisos rendszer védelmet nyújt a HAARP rendszerrel szemben.

 

A változásokat látva, optimistán várom a jövőt. Szerintem lassan a mi időnk következik.

 

Budapest. 2015. augusztus 1.

 

Utolsó módosítás: 2019. január 7.