A harmadik kutatási csoport

A csoport témája

    a piramisok erősségével és az emberre gyakorolt hatásával áll kapcsolatban

 

A kutatási területeken történt előrelépéseim

 

2022-ben kiderült, hogy 2 részre szükséges bontani ezt a csoportot.

a./ mindennapi otthoni használtra.

     Itt a milyen célra milyen maximális átmérő szükséges?

     Hogyan lehet méretezni

                   - erős földsugárzás fölé helyezendő piramist?

                   - hosszabb ideje fent álló, krónikus betegségre?

                   - rendszeresen szedett gyógyszer elhagyására?

b./ piramisos kezelésekre

      A minimum tömör betét méret: - ha nem kívánunk energetikai előkészítést végezni, akkor Ø14 mm.

      Milyen átmérővel rendelkező fa és betét esetén mit lehet a piramis alatt kezelni?

      Hogyan lehet döbbenetes eredményt elérni mindenkinél?

 

 

Piramisok hatása az emberre (általános összefoglaló - készült 2023.09.03.)

 

Aki érzékeny és piramisban tartózkodik, vagy akire kisebb piramist tesznek alá-fölé, általában azt meséli el, hogy az energia végig pásztázza a piramis alatt lévő, vagy a piramishoz valahogyan kapcsolódó ember testét és utána elkezdi feltölteni azokat a helyeket, amelyek valamilyen oknál fogva energia hiányosak.

 

Miután a feltöltés nem is a legközelebbi helyen kezdődik és töltés során a testbe ide-oda ugrál a feltöltés során, ezért feltételezem, hogy a töltés a leginkább energia hiányos helyeken indul el és az energia hiány mértéke szerint ugrál és tölti fel az soron következő szervet mindaddig, amíg a piramis és az ember energetikai rendszere bírja. (A feltételezésemen túl a Reikiben is ezt tanultuk.)

 

Tapasztalatok alapján a gyenge piramis elsősorban a befoglalt testre, testrészre tud hatni. Ezért itt nagyon fontos a napon belül többszöri, a napi, de legalább a 2 naponkénti kezelés, benne tartózkodás.

Ahogy növelem a piramis energiáját, úgy növekszik az egyszerre bekövetkező feltöltés mértéke, szintje és a feltöltésre kerülő szervek száma. Az energia növekedéssel arányban lehet csökkenteni a piramishoz kapcsolódás gyakoriságát és időtartalmát természetesen a kezelendő személy állapota függvényében.

 

Az erős piramisoknál megfigyeltük, hogy az emberek különféle energia szinteken élnek, valamint az energia szintjüktől függően döbbenetes eredményeket lehet elérni. Továbbá az erős piramisok egyszerre nagy tömegű energiát tudnak betolni a testbe, aminek következtében egyidejűleg komplett szervek, szerv rendszerek és hozzájuk kapcsolódó szervek kerülnek feltöltésre. A kisebb teljesítményű erős piramisoknál sejtszintű gyógyulásokat láthatunk monitorozó eljárásainkkal, vagy erről számolnak be érzékenyebb vendégeink. Ha a kezelő piramis energiáját tovább növelem, akkor már több szerv egyidejű gyógyulásait mutatják monitorozó eszközeink, vagy érzékeny kezeltjeink.

 

A nagyon erősen energiahiányos testű egyénnél a feltöltés erős piramis esetén akár több nap is lehet napi 8-10 órával számolva. A feltöltés időtartamát lehet növelni. Egyben 20 órás és több napos folytatólagos töltést is próbáltunk. Ilyen alapon van létjogosultsága a több napos folyamatos piramisban tartózkodásnak, bentlakásnak mindaddig, amíg az illető el nem éri a maximálisan feltöltött állapotot.

 

A maximális feltöltés, vagy az egyszerre túl sok energiát kapott egyén általában szédülésről, fejfájáról panaszkodik. Ha a problémát a túltöltés okozza, akkor 2-5 perc erős földelés megoldást ad.

 

Ha egy embert feltöltöttünk és az illető meg tudja tartani a magas töltöttségi szintjét, akkor az a biorezonanciás mérőhelyek tapasztalatai alapján az ember betegségeiből elkezd meggyógyulni, vagy csak az energia-, vagy asztrális test szinten meglévő, jelentkező probléma már át sem kerül a fizikai szintre, testre.

 

Tapasztalatok, mérési eredmények arra is felhívták a figyelmünket, hogy az energia feltöltésben részesült emberek általában nem képesek megtartani az energia szintjüket. Az ok elég összetett és sokrétű.

 

Leggyakoribb energia veszítő hatások

- a stressz (feszültség a párkapcsolatban, a gyerekekkel, a megélhetés kapcsán, családban, …)

- a geopatikus stressz (más néven földsugárzás, radioaktív sugárzás, 5-6G, Wi-Fi, stb.)

- energiát rabló embertársaink

- kényszeres hatások, mint az ital, a drog, stb.

- ipari félkész, kész ételek és italok fogyasztása

- okos házak okos berendezései

- elektromos járművek (motorvonatok, troli, rollerek, autók)

 

Jó eredményeket csak akkor lehet elérni, ha a kezelő és a kezelt között jó kapcsolat alakul ki.

Idős embereknél figyeltük meg, hogy az energia hiány már olyan mértékű, hogy sejtek lekapcsolódnak a még működő rendszerekről. Erős piramis alatt töltődve volt, aki arról számolt be, hogy azok a sejtjei, amelyek ilyen lekapcsolt állapotban voltak, sorban egymás után nyomják vissza a biztosítékaikat és csatlakoznak a még működő sejtekhez szerveken belül. Aki ilyen élményen ment keresztül arról számolt be, hogy megfiatalodott.

 

 

Kérés

Ha az eredményeimből felhasználtál valamit, kérlek támogasd további kutatásaimat.
Köszönöm!

 

Támogatóm
Beo Kft.

- Egy Quantum 4.7-es típusú biorezonanciás mérőműszert ajánlott fel a további kutatások számára!

- 4 szál 3 méteres Ø13 mm-es vörösréz rúd. Az ajándékokat itt is hálásan köszönöm!

 >

 >

Budapest, 2014. április 23.

Utolsó módosítás: Maklár, 2023. szeptember 3.