A piramisos kezelés
általános bemutatása

 

Egy olyan piramisban, melyben az oldalával párhuzamosan le tudunk feküdni (röviden ezt fekvő piramisnak nevezem) 4 irány van, ha az oldallal párhuzamosan fekszem és további 4 irány, ha az átlókban. Általában, ha valakinek készítek piramist, akkor az átadásnál mindig elmondom, hogy ezt a 8 irányt az ismerkedésnél érdemes kipróbálni. A 8 irányból például van olyan is, ahol este lefekszem, reggel felkelek és teljesen kipihentnek érzem magam, annak ellenére, hogy éjszaka egy percet sem aludtam. Hosszú távon nem jó ebben a helyzetben ’aludni’, mert a szemünknek szüksége van a csukott szemű pihenésre.

Az egyenes piramisokat szükséges tájolni a jobb hatásfok eléréséhez.
Vagyis az oldalával párhuzamos fekvés vagy Kelet-Nyugati, vagy Észak-Déli irányban lehetséges.

Kelet-Nyugati irányban
áll a kezelő berendezésem e két irányból. Kezeltjeimet az első időszakban fejjel Kelet felé fordítottam (, lábbal Nyugatnak). Ekkor a ránk nehezedő karmikus terheinket tudom megjeleníteni, érzékelhetővé tenni. Mindezt 3 szinten. A 3 szint jelenti itt az aktuális életet, az előző életeket és a felmenőktől kapott terheket. A megjelenített terhek energia csomag formában jelennek meg, amit anélkül el lehet távolítani, hogy az a kezeltre, vagy a kezelőre káros hatással lenne. (Vannak olyan nézetek, amelyek azt állítják, hogy mástól karmikus terhet csak úgy lehet elvenni, ha a kezelő és a kezelt is azért büntetésben részesül. Piramis alatt ez szerencsére nem így van!)

Kelet felé fordulva az utóbbi időben nagyon gyakran fordul elő utaztatás, ahol a kezelt egy vagy több (eddig a maximum 6 volt) előző életéből kap ismereteket. Láthat film bejátszásokat, hallhat történeteket. Az, hogy ki milyen kezelést kap, az a hangtálazás során derül ki.

Az utaztatásnál sokszor fordult elő, hogy a kezelt először volt nálam és addig nem alakult ki kettőnk között a bizalmi állapot. Ilyenkor szokott előjönni az a kérdés, hogy én már többször próbáltam utazni, de eddig még egyszer sem sikerült. A megoldás legtöbb esetben, hogy hagyjuk megtörténni a dolgokat. Anélkül, hogy beleavatkoznánk a történésbe. Ilyen esetben legfontosabb a nyitottság és a tudatos odafigyelés. A kezelt állapotára legjellemzőbb a kocsonyában lévő béka esete, aki figyel, de nem tesz semmit.

Ha fejjel Nyugat felé fordítom a kezeltet (és Kelet felé a lábát), akkor lehet gyógyítani, vagy fizikai közérzetet javítani. Ez a kezelés hatékonyabban végezhető, ha a kezelt előzőleg megszabadult karmikus terheitől. Elvileg itt is 3 szinten lehet dolgozni. A 3 szint között hatékonysági különbség van. Személy és kezelés függő, hogy a 3 szint közül melyiken dolgozunk, ha valaki még nem járt korábban nálam és nem csinálta végig a karmikus terhek levételét, törlését. (Volt már olyanra példa, hogy a 3-dik szinten dolgoztunk, bár az illetőnek az volt az első kezelése.) Jelenleg ezt a fajta kezelést kutatom (2019).

A kezelés során az energia szinten meglévő állapotot lehet átemelni a fizikai szintre.
Ami azt jelenti, hogy ha energia szinten az egszséges állapot jelen van, például egy térd porc kopás esetén, akkor a problémás porcot helyre lehet állítani. De ha energia szinten nincs jelen az egészséges állapot, akkor nem ezt a pozíciót kell felvenni, hanem az Észak-Déli irányok egyikét.

Felmerülhet a kérdés, egyáltalán milyen állapotok jelenhetnek meg energiai szinten az emberi testben? Csak egészséges állapot például egy beteg testrész kapcsán, vagy más is?
Gondolok itt például a csonkolt lábú ember fantom fájdalmára, amikor viszket a talpa. Természetesen itt a beteg állapot helyreállításának nincs értelme. De vajon hogy lehetséges az egészséges, csonkolás előtti állapotot helyre állítani?

Vagy sok esetben, ha egy ember nincs kibékülve a saját nemével, annál a személynél a másik nem szervei energiai szinten jelen lehetnek. Az illető beszámolhat róla, hogy érzékeli. Lehetséges, hogy ilyen esetben piramisos kezeléssel nemet is lehet váltani? Persze a piramisos útnak csak akkor van értelme, ha a nemváltás utáni állapotban a kezelt termékeny lesz az új nemében. (Ez ma még utópia. Bizonyítást igényel. Maga az eljárás hosszadalmas, ami itt 1 évet, vagy annál hosszabb intervallumot jelöl.)

Amikor kialakul egy betegség, akkor korlátos ideig megmarad az egészséges állapot képe. Az egészséges állapotot csak addig lehet helyreállítani ebben a pozícióban, amíg ez az egészséges állapot képe megvan.

A kezelés a megoldandó probléma függvényében állhat egy vagy több lépésből.
A betegből az egészségesbe való átlépés, amíg megvan az egészséges állapot képe, addig ez pár órás kezelést igényel. A kezelés itt pogramozást jelent. A konkrét kezelésre az illető otthonában kerül sor, annak függvényében, ahogy a kezelt képes fogadni az energiai hatásokat, változásokat.
(- Ha a programozás valamilyen ok miatt nem fejeződött be, akkor a kezelés ideje alatt érdemes legalább léc piramisban tartózkodni.
 - A programozás során azt is fel lehet térképezni, hogyan fog a folyamat lezajlani. Pldául ha új területen járunk.)

Ha más állapotot kell átemelni, akkor

  1. az első lépés az energiai állapot meglétének ellenőrzése.
  2. Ezt követi egy piramis látogatás. A vlág több országában vannak látogatható piramisok. Lényeges, hogy a meglátogatott piramis kamrájában hosszabb időre más nem lehet jelen!
  3. A következő lépés a programozás. Ez a programozás akár 24 órát is meghaladhat.
    (A 3-5-dik lépések akár többször is ismétlődhetnek. Az átalakulás más szakaszait bejárva.)
  4. Amit majd további piramisos kezelések követnek. Utóbbit az általam készített piramisban is lehet végezni.
  5. Ilyen esetben szükség lehet további, otthoni piramisban tartózkodásra. Itt a piramis már lehet akár egyszerű, lécekből készült változat is. Erre a célra tudok piramist kölcsönözni. (A kezelés előtt érdemes egyeztetni, hogy mekkora piramisra lenne szükség?)

Az Észak-Déli irány
a teremtéssel van kapcsolatban. Például, ha egy párnak gyermekáldási problémája van, akkor azt majd itt lehet megoldani. Sajnos a megépített berendezést ebbe az irányba nem lehet átforgatni. Rajta nem lehet megfelelő irányba feküdni.
Ebben az irányban pár kísérletet lefolytattam, ami egészen meglepő eredményeket produkált.

 

A piramisos kezelés önmagában is elég nagy téma. Ezért több alrészre bontottam. Ezek:

- Milyen esetekben ajánlom az egyes irányokat?

- A kezelések leírása - Bontva az egyes kezelési irányok és azon belül az eljárások szerint.

- Tapasztalatok

- A kezelés eszközei - Ha valaki szeretné utánam csinálni

 

A kezelések folyamatosan változnak, fejlődnek. Például az első időkben nagyon sok idegen jelenléttel kapcsolatos kezelnivaló akadt, ami akár egy 2 órás kezelést is kitett.  Ma már az idegen jelenlét egy része hangtálas előkíszítésnél feloldásra kerül.

 

 

Budapest, 2019. június 5.

Utolsó módosítás: 2019. június 19.