Kezelések során szerzett tapasztalatok

Betűrendben

 

Anyajegy

a nyugati orvostudomány nem ismeri kialakulásának okát.

Az anyajegyre a magyarázatot legtöbb esetben előző életeink kapcsán kaphatjuk meg. Anyajegyként jelentkezhet a korábbi életekben történt gyakran mérgezett szúró-vágó eszközzel, lőfegyverrel történt nem természetes behatolás nyoma. Például egy mérgezett dárda nyoma.
A jelenlegi életünkben mérete a szerint indul, amit előző életeinkben sikerült felpucolni belőle. Ez az anyajegy például energetikai kezeléssel teljes mértékben kitisztítható. Ha a tisztítás teljes mértékű, akkor az anyajegy némi idő elteltével méretét folyamatosan csökkentve el is tűnik.

Ebben az esetben a mélyre ható mérgezés az oka, hogy felületi kaparással, eltávolítással nem lehet kezelni. A felületi nyomok eltüntetésével gyakran berákosodik ez a terület. Képesek vagyunk a rákos daganatok fejlődését leállítani és a burjánzást visszafordítani, ha kiderül, mi a burjánzás oka. Nos, anyajegyek esetében az előző életekbeli tudás segíthet az ok megtalálásában.

 

Depresszió

Sok esetben energia elszívás van a háttérben. Az energia elszívásnak számos módját ismerjük.

 

Egyenes piramis és a gyerekek (12, néha 14 éves korig)

Gyerekeknek nem javaslom a 24 órát meghaladó egyenes piramisban tartózkodást.

 

Fejfájás, szédülés, orrvérzés, hányás – sok oka lehet

- Például ha energetikailag túltöltésre kerültünk. Ilyet okozhat például túl hosszú ideig végzett hangtálazás, piramisos kezelés, vagy piramisban tartózkodás.

- Okozhatja a jelenséget az is, ha a tobozmirigyünk növekedésnek indult. Ebben az esetben a Drunvalo Melchizedek Az élet virágának ősi titka I-II kötetében ismertetett MER-KA-BA légzés segíthet. Vagy például a tantrából vagy más helyről kapott beavatásos kobra légzés gyakorlása is.

 

Földelés

Lehet földelt tárgyak, például mosógép, radiátor megfogásával. Lehet földben termő növények fogyasztásával. Lehet, hogy elképzeljük, hogy a lábunkból gyökerek indulnak ki a talpunk alá, amivel jól le tudjuk földelni magunkat.

 

Görnyedt tartás

A karmikus terhek levétele után kiegyenesednek az emberek. A legidősebb személy 65 éves volt. Nála volt legszembetűnőbb az eredmény.

 

Gyerekek kezelése (12, néha 14 év alatt)

Általában a 12 év alatti személyeket nevezzük piamisos kezelés szempontjából gyerekeknek. (Néha ez a kor eltolódik egészen 14 éves korig.)

Karmikus terhek leszedése esetében először a két szülőt szükséges kezelni. A karmikus terheiket levenni. Csak utána van értelme a gyerek kezelését elkezdeni.

A családi terheket általában a szülőkről le lehet szedni. A gyerekről ezt követően már 'csak' az aktuálisélet és az előző életek terheit vesszük le.

 

Gyerekek kezelése (12, néha 14 év fölött)

Itt a gyerekre már átkerülnek a szülei terhének egy része, de nem az egész. Ezért itt is érdemes először a szülőket kezelni és utána a gyereket.

 

Idegen jelenlét

Idegenek 3 szinten lehetnek az auránkban.
- legbelül a szürkék

- középen a gyíkemberek

- legkívül az összes többi. Ugyanezen rétegen helyezkednek el halottaink, akikhez vagy mi ragaszkodunk, vagy ők hozzánk.

 

Időskori alvásproblémák

Volt olyan nő kezelt, aki az alvásprobléma megszűnéséről számolt be.

 

Időskori izület problémák, beállások

Volt olyan nő kezelt, aki a kezelési sor alatt újjongva újságolta, hogy ezt a mozdulatot már évek óta nem tudta megcsinálni és most megy.

 

Izom feszülés (gyakran vádli feszülés)

Ha a magnézium nem használ, akkor idegen jelenlétre gyanakodhatunk. Az idegenek ha még nincsenek jelen auránkban, testünkben, akkor a hát, lapockák közötti szakaszán lépnek be. Ezt követően először a lábújjak irányában haladnak. Ha oda eljutottak, akkor indulnak el a kézújjak irányába. Ha oda is eljutottak, akkor következik a fej.

 

Rák

A rák betegségek egy energia hiányos állapotot jelölnek. Az energia hiány az oka, hogy a sejtek sérülnek és burjánzanak.
A rák egy összetett probléma, amiben lényeges, hogy a nagy kiterjedése miatt egyszerre sok területen kényszerülünk ellen támadásra. Ha valaki rák betegségben szenved, akkor már nem elég csak egy-két szert bevetni ellene.
A rákos megbetegedés pillérei

- Ismernünk kell, mi volt az oka, ami elindította a rákos folyamatokat. Például mellráknál több személy esetén az abortusz volt a kiindulás oka. (Az ok megtalálásában a piramisos kezelés tud segíteni Kelet-Nyugati irányban, fejjel Kelet felé feküdve.)

- Az állandó energia hiányt lehet pótolni, ha a beteg ágya egy piramisban található. Tisztán fa lécekből készülő piramis elégséges. (Vörösréz betétes piramisról nincsenek visszajelzések.)

- Fontos, hogy a még egészséges sejtek azok is maradjanak.

> Táplálkozásban a Gerzson diéta és a Nyers ételek fogyasztása jelent előrelépést. Az étkezés problémája, hogy a táplálék 7 év alatt cseréli le az összes sejtet testünkben. Legtöbb megbetegedés esetén nincs ennyi idő. Ezért fontos a megelőzés.

> Prána (levegő vételi) gyakorlatok segítenek abban, hogy a szervezetünkbe elég oxigén kerülhessen.

- Stressz - ha rákost nagy mennyiségű stressz éri, akkor az el is viheti, ha nem képes feldolgozni. Ami azt is jelenti, hogy stressz levezető technikákat érdemes tanulni és gyakorolni. Például autogén tréning, meditáció, gondolatok kikapcsolása.

- Vitaminok segítenek a sérült sejtek helyreállításában - ezt javaslom a terület specialistáinál utána nézni. Ide sorolható például a B17 (barackmagban meglévő vitamin) fogyasztása, vagy piros szőlő leve, bora.

- A rák sok esetben felhívja magunkra a figyelemet és az életmódunk megváltoztatására sarkal.

 

Tikkelés a test különböző részein

A testünk szívtől eltérő pontján érezhető lüktetés. Lehet a test bármely pontján. Mégis leggyakoribb előfordulása a hátközépen, a hátközéptől lefelé a lábunk, talpaink felé.

A szív kivételével a testben található lüktetés leggyakoribb magyarázata a testünkben található idegen lény vagy lények jelenléte, tevékenysége. Nagyon gyakran jelentkezik a lábszárunkban. És ilyenkor a többség, tanulmányainak megfelelően magnézium hiányra gondol. Mielőtt elkezdenénk magnéziumot enni, javaslom hozzáértő véleményét kikérni. Ha a jelenlevő lények okozzák a láb különös jelenségeit, akkor a magnézium evésének semmi értelme sincs.

Ha a hátunk környékén érzünk lüktetést, akkor ha van rá lehetőségünk, érdemes hanyat lefeküdni. Ha a lüktetés átvált feszítő érzéssé, akkor egyértelmű, hogy testünkben idegen lény van jelen. Ekkor érdemes 3-szor kérdezni, ki az illető, kik az illetők? A 3 kérdésre ugyanis kötelezően azonosítania kell magát. Vagy ha lefordulunk a háton fekvésről, akkor számolhatunk az illető, illetők távozásával.

Ha a lábunkban találunk élősködőket, akkor érdemes a korábban kötött megállapodást egyoldalúan felmondani, felkérni a bentlakókat a távozásra. Szintén 3-szor érdemes mondani. És az állapotok, érzések megszűnéséig mindennap ismételni szintén 3-szor.

 

Törés, csont törés

- Csak rögzítő gipsz esetén a piramisban tartózkodás hetekkel gyorsítja a gyógyulást.
  Elégséges csak a tört, gipszes részt piramis alá tenni.
  Például csuklótól pár cm-re singcsont (ulna) és orsócsont (radius) tört, melyet rögzítő gipszbe helyeztek. A 6 hét helyett már 3 hétre használható volt a kéz. A gipsz levétele után sem volt időjárás érzékenység.

- De ha idegen anyag került beépítésre, például drót, akkor a gyógyulást lassítja. Idegen anyag behelyezése esetén 3 hónapig nem javaslom a piramis használatát.

 

Túltöltés

A piramis nem figyel arra, hogy a benne lévő lélek mekkora energiát képes felvenni, feldolgozni. Ezért a piramisban tartózkodás kapcsán túltöltődhetünk. A túltöltés fejfájásban, szédülésben, orrvérzésben jelentkezhet. Ilyen esetben érdemes pár napig kerülni a piramis látogatását. (Nálam ez 2 napig szokott tartani.) továbbá földelni.

 

Zsidó felmenők

esetén nincsen előző életekből származó teher. Helyette a családi terhek szinten van sokkal több, mint ott lenni szokott.

 

 

Budapest, 2019. június 11.

Utolsó módosítás 2019. július 31.

 

 
l