Energiát rabló lények

Egy olyan téma, probléma, amely a csak anyagi világban élő emberek szerint nem létezik.

 

 

 

Még mielőtt belemélyednénk, az idegen lényeket 2 fő csoportra bontom. Az egyik mindent megtesz az emberek felemelkedéséért. Veklük itt most nem foglalkozunk.

A másik pedig mindent az emberek rabszolgává tételéért. Utóbbit úgy is szoktam jellemezni, hogy érdekük fűződik az emberi lelkek lezüllesztéséért, alacsony rezgésen tartásáért, kihasználásáért.

 

Itt azért foglalkozom az idegen lények embereket lehúzó csopotjával, mert lehet ellenük mit tenni, lehet ellenük fellépni akár egyéni szinten is.

 

Ezekkel a lényekkel nagyon sok gondom van régtől kezdve, mind a mai napig. Talán ennek köszönhető, hogy jobban odafigyelek rájuk és talán ennek köszönhető az is, hogy kezeléseim során is olyan figyelmet kapott, ami alapján hamar megtanultam kezelni a 2 féle csoportot.

 

Na, de kezdjük az elején.

A két csoportot nagyon nehéz szétválasztani, amikor elkezdünk odafigyelni rájuk. Az elején még legalább is (nekem) az idegen lények nem jelentek meg. Így nem tudtam beazonosítani a támadót és azt gondoltam, hogy démonnal van dolgom.

 

Ha eljutunk oda, hogy az idegen lények testét látjuk, érzékeljük, akkor könnyen szét tudjuk választanai az emberek fejlődését minden eszközzel megakadályozó két csoportot. Az idegen lények rendelkeznek testtel, míg a démonok nem.

 

Felmerülhet a kérdés, hogy van e kapcsolat az önismeret és az embereket lehúzó lények felismerése, beazonosítása között.?

Szerintem egyértelműen van.

 

 

 

Amikor jobban belemélyedtem az Önismeret rejtelmeibe, maradtak olyan kérdések, amit nem tudtam megmagyarázni. Ennek egy részére nem lehetett belülről egyértelmá választ kapni. Így merült fel, elképzelhető, hogy a választ nem belül, hanem kívül kell keresni? Elképzelhető, hogy rajtam kívűl más is aktív közreműködője energetiai állapotváltozásaimnak?:

-          Pár nap után a vállunk mögött, a hátunk két oldalán a csatlakozó felület egyre hosszabbá válik.

- ki vagy mi az, ami gyakran elvonja a meglévő energiám?

 

 

 

Az írás felülbírálatra szorult. Ezért 2018. március 22-én módosított

 

Amikor elkezdtem a kérdésel foglalkozni, azt gondoltam, hogy az ilyen jellegű problémákat egyértelműen a démonok okozzák. A kezelések során szerzett tapasztalatok birtokában azonban elmondható, hogy nem ez a helyzet. Valóságban két jól elkülöníthető csoportról beszélhetünk. Az egyik csoportot valóban a kiindulásként megjelenített démonok adják. Majd mellettük megjelentek a fejlődésünket akadályozó idegen lények is.

 

Mindkét csoport az ember energiáján él, élősködik. Az idegen lényekhez csoportonként meghatározott formájú test köthető, míg a démonokról ugyanezt nem mondjhatjuk el.

 

A két témát hagyom egy bejegyzésben, mert a testünkben a felismerésük szinte azonos jelenségek alapján történik.

 

Kezelésük azonban jelentősen eltér.

 

 

 

Hagyom még

Nem tiszta, van-e démon? Vagy csak idegen lények vannak?

 

 

 

Kezeléseim során elsősorban idegen lényekkel találkozom. De már előfordult, hogy valaki démont hozott magával.

 

 

A démonok kapcsán számtalan kérdés merül fel. Nézzük ezeket a kérdéseket sorjában.

 

Hol találkozhatunk démonokkal?

Gyakorlatilag bárhol.

Eddig elsősorban olyan helyeken találkoztam velük, szedtem össze, amikor tömegben jártunk. Például piacon, tömött buszon vagy más közlekedési eszközön, vásárokon.

Barátaim jelezték – Budapesten van olyan edzőterem, ahol nagyszámú démon van jelen.

 

De találkoztunk már az erdőben. Akár Pálos templomromban is. Vagy a Mária úton is sikerült már összeszedni. Vagy ismerősöm Mátraverebély „szent” helyein járva is szedett össze ilyen szemetet. (Emiatt erősen kérdőjeles Mátraverebély szentsége. Szent helyeket ugyanis nem lehet démonokkal elárasztani. Ilyen helyen az odavitt démonok nem tudnak meg-, ottmaradni.)

Vagy Mongólia sivatagos részéről már régóta lehet hallani kóborló démonokról. De a Himalája több magas hegycsúcsán is démonok tanyáznak.

 

Sokáig azt gondoltam, hogy ha a lakásunkban nem jön be idegen, akkor démon sem kerülhet be. Úgy tűnik, hogy valamiért ez sem igaz már. Valamiért a lakásban található átjárókon keresztül bejöhetnek démonok is. Ez mindenesetre a rendszeres és gyakori fizikai és energetikai lakástisztításra hívja fel a figyelmet.

 

Miért csatlakoznak ránk?

Elsősorban az energiánkra, az életerőnkre pályáznak. Azok az emberek, akik tisztítják magukat, akik fényesebbek, tisztábbak társaiknál, azokat támadják meg, azokra tapadnak első sorban.

 

De már találkoztam olyan jelenséggel is, hogy egy korábbi életben elkövetett vétség miatt ragasztottak valakire démont. Általában az ilyen ragasztáshoz feketemágus tudásra is szükség van. (Úgy gondolom, hogy sokan voltunk előző életeink során fekete mágusok. Sokan szolgáltuk ilyen-olyan okból a fekete, sötét erőket. Nálunk a tudatosság lehet megoldás. Ha tudatos vagyok, akkor meghallom és megkérdőjelezhetem az elvégezendő utasítást. Ha nem vagyok tudatos, akkor nincs esélyem a felismerésre. Maximum a végrehajtás után. De akkor már késő!)

 

Véleményem szerint a sötét erők jelenleg nagyon aktívak. Ennek okán gondolom ezt a tömeges démon megjelenést.

 

Milyen életkorú egyénekre csatlakoznak?

A démonok gyakorlatilag nem életkor szerint válogatnak, hanem az emberi lelkek tisztasága szerint. Ezért van, hogy gyerekeink sokkal nagyobb veszélben vannak. Hiszen a gyerekeink egyre nagyobb tisztaságban jönnek a világunkra. Lásd a például az indigó, majd később a kristály gyerekeket. 

 

 

 

A felnőtteknél mindenkiben ott vannak. Ezért ténylegesen úgy érdemes kérdezni, gondolkodni, milyen kortól kerülnek be, válnak aktívakká?

 

Hét éves korú gyereknél már tapasztaltam ilyet. Előtte még nem. De fiatalabb gyerekeket nem vizsgáltam. Érzésem szerint az is lehetséges.

 

Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a testbe hogyan kerülnek be a lények?

A gyerekek hány éves koruktól kerülnek ilyen állapotba? Mi váltja ki, válthatja ki? Netán már születésükkor ott vannak?

A gyerekeinket hogyan tudjuk megvédeni? Vagy amíg a szülőkben, az anyában és az apában ott vannak, addig a gyerekben is ott lesznek? Esetleg csak egyik szülő után kapják? Vagy csak a Föld bizonyos tájegységeit érintik ezek a támadások?

Egyáltalán hogyan működik ez az egész?

 

Van-e kapcsolat a gyerekeink viselkedés változása és a belső démonok megjelenése között? Ide sorolhatom például a ma oly gyakori hiperaktivitást is.

 

Hogyan csatlakoznak ránk?

Friss csatlakozással a hátunk közepére csatlakoznak. Hiszen ott van az asztrális testünk bejárata. Egészen pontosan az asztrális testünkre.

-          Az első napokban a nyakunkhoz két oldalt, a vállak tetejénél, válltól lefelé a hát két oldalán és a kúpos fejükkel a hátunk közepénél lévő bejárathoz. E kúpos fejnek gyakran kampós nyúlványai is vannak.

-          Pár nap után a vállunk mögött, a hátunk két oldalán a csatlakozó felület egyre hosszabbá válik.

-          Kb. 6 hét elteltével a nyak 2 oldalán, a hát két oldalán le egészen hátközépig és a hátközépnél vízszintesen keresztben. Ekkor a kúpos fejen már több kampót fedezhetünk fel.

-          És egyszer elérkezik az az állapot, amikor a kúpos fejen keresztül a démon be tudja húzni magát asztrális testünkbe. A pontos idejét nem tudom. De érzésem szerint erősen függ a megtámadott személy védekező képességétől, ellenállásától.

 

Ha a démon már bekerült a testünkbe, akkor valamiért a lábaink irányában haladnak. Eddig volt olyan személy, akinek „csak” fenék középnél voltak, de olyan is, ahol már a boka alatt jártak.

 

Eddigi vizsgálódásom során egyetlen ember volt, akinél csak az egyik lábban voltak ilyen lények.

 

És egy ember volt, akinél a lényeket az egyik kéz teljes hosszában is érzékelni lehetett. Nála ott volt mindkét lábban és a háton már 6 hetes vagy azon túli.

 

Hogyan lehet felismerni jelenlétüket?

A felismerés legfontosabb pontja a tudatosság. Az odafigyelés. A figyelmünk terjedjen ki a gondolatainkra, az érzékelésünkre és az érzéseinkre is. Semmit se végezzünk gépiesen, odafigyelés nélkül.

 

A testünkben és a testünkön élő lények, démonok más-más jeleket küldenek jelenlétük esetén.

Lássuk először a testünkben élő lényeket, ha már ez ennyire általános:

-          A leggyakoribb jelzés a testünk különböző pontján megjelenő dobogás, tikkelés. (Természetesen a szív területén kívül.)

-          A lábikrában lévő lények nagyon gyakran okoznak lábgörcsöket, amit mi az egészségügyi tájékoztatás miatt Magnézium hiánynak szoktunk lefordítani. Ha a görcsöket a bennünk élő lények okozzák, akkor semmi értelme és haszna sincs, ha ilyenkor nekiállunk Magnéziumot bevenni akár természetes, akár tabletta vagy más készítmény formájában.

-          Érzékelhetjük úgy is, mintha a testünk különböző pontján mászkálna valami.

A hátunkra tapadt démonoknál, lényeknél

-          Feszül a hátunk. Gyakran a természetes háttartásunk helyett sokkal görnyedtebben járunk.

-          Gyakran érzékelhető a hát különböző pontjain szokatlan jelenség. Például a nyak feszülése vagy a hátközép viszketése.

-          Hamarabb fáradunk el.

-          Ok nélkül nagyon negatív gondolataink vannak.

 

Hogyan lehet eltávolítani ezeket a lényeket?

Legszerencsésebb, ha az első napokban megérezzük a friss csatlakozást. Ekkor a templomokban kérhető szentelt vizet elégséges a hátra fröcskölni. Tapasztalatok szerint leválnak és eltűnnek így a démonok. Csinálhatjuk ezt a lakásunkban is, ha ott vesszük észre.

 

Másik lehetőség az igazság kardja. Mindenkinél ott lóg az övén. Jobb kezesek esetén a bal oldalon. (De, ha valaki visszaélt használatával, akkor élete végéig nem érheti el, nem használhatja.)

A kardunkkal 5 vágást célszerű megejteni. Képzeljünk el egy 4 oldalú hasábot magunk körül. Vágni szükséges a fejünk felett (a hasáb fedőlapjánál), a hasunk, a hátunk és a két oldalunknak megfelelően. Figyelni kell rá, hogy a vágás a felső vágás és a föld között teljes legyen.

 

Azoknál a lényeknél, akik már bejutottak a testünkbe, ott mindenképpen külső segítséghez szükséges folyamodni. A külső segítségnél fontos, hogy megbízható legyen az illető. Sajnos vannak közöttünk olyan gyógyítók, akik a kezelés során kampókat helyeznek el. Azért, hogy a kedves páciens visszajárjon további kezelésekre. Természetesen további díjazás fejében.

 

Piramisos kezelésnél 3 szinten kerül ellenőrzésre és eltávolításra a külső és belső lények, démonok. Az eddigi (2014. március 27-ig) tapasztalat szerint a 3. szinten még nem találkoztam ilyen fertőzöttséggel.

 

Hogyan védekezhetünk a démonok, lények ellen?

A kérdés a védekezés fontosságára hívja fel a figyelmet. Legegyszerűbb védekezési mód az auránk beborítása fehér vagy kék fénnyel. Illetve vannak közöttünk olyan emberek, akik elvégzendő munkájához kapnak egyéni védő megoldásokat. De a hát szenteltvizes fröcsköléséből is lehet gyakorlatot kialakítani. A lényeg a megelőzésen és a gyors reakción van.

 

Milyen jelenségek írhatók a számlájukra?

-          Leggyakoribb a depresszió.

-          Ok nélküli fáradtság-, kimerültségérzés. Kedvtelenség.

-          Ok nélküli idegesség, feszült állapot.

-          A szokásosnál görbébb háttartás. A hát feszülése. A hát fáradékonysága.

-          Nyakkal kapcsolatos problémák.

-          A kúp alatti, lapockák közötti rész területén találkoztam már részleges izom szakadással.

-          Lábikra görcs.

-          A fej kivételével a test különböző pontjain érzékelhető tikkek, dobogások. (Természetesen a szíven kívül.)

-          A testben mászkálás, motoszkálás érzése.

-          A hátközép viszketése.

-          A bőr felszíne környékén mászkáló, csiklandozó érzés. (Itt lehetnek más okok is. Például különféle élősködők. Vagy az átlagember számára nem látható lények jelenléte.)

-          A negatív gondolatok megjelenése. (Tudatossággal kezelhető!)

 

Kit éltetünk az elszállított életerő által?

Ezt a kérdést nyitva hagyom. Biztosan nem tudom. Bár tippem van rá.

Szerintem az oly gyakran hihetetlennek tűnő összeesküdés elméleteket érdemes itt előtérbe helyezni.

Azt egészen biztosan lehet tudni, hogy a földi erők mellett idegen erők is aktívak a kérdésben.

 

 

Budapest, 2014. március 27.

Utolsó módosítás: 2019. július 30.