Országjáró bemutatkozás, kezelés

Már több, mint 10 éve készítek piramisokat.
Korábban azt gondoltam, hogy ingyen adok azoknak piramist, akik tovább adhatják a piramisos tudást, vagy akik részt vesznek a piramissal kísérletezés munkában. De a visszajelzések alapján az ingyen adott piramist a megajándékozottak nem használják, számukra az nem értékes.

 

Az esetből azt tanultam, hogy ingyen nem adunk senkinek semmit. Ha valakinek kedvezni akarok, akkor arra sok lehetőség van az ingyenesség mellőzésével.
Sokan hivatkoznak rá, hogy korábban a gyógyítók ingyen dolgoztak. Ha olvasok történeteket régi korokról, akkor azokban sorra azt találom, hogy a falu, vagy nagyobb közösség gyógyítóját, táltosát eltartotta. A kezelésért cserébe kapott saját készítésű élelmiszert, használati tárgyakat, ruhát és ha szálláshelyéről távolabbra hívták, akkor biztosítottak számára szállást.

 

2021-ben megjelentünk pár gyógyító falu rendezvényén. Ezekben a gyógyító falvakban a kezelés ingyenes.
Györén nagyon jól éreztük magunkat, ezért oda vissza fogunk térni a jövőben is.

 

A piramissal történő kezelés is egy alternatív kezelési mód, mely az energiagyógyítás témaköréhez tartozik.
Az energia gyógyászatban szinte minden megvalósítható a képzelet szárnyán (immagináció). Mégis jelenleg fizikai síkon is megjelenő piramisokkal dolgozunk. Talán azért, hogy a materializmus zsákutcájába bevezetett embereknek nyújtsak segítséget. Nem teljesen, mert az egyes piramis fajták úgy és akkor kerültek hozzám közel, miután megépítésre kerültek.

 

A fizikai síkon megjelenő piramisok anyaga, előállítása is pénzbe kerül. Bármilyen tevékenységet úgy érdemes művelni, fejleszteni, ha abból az ember megél. Nem a meggazdagodás a célom. Pusztán, hogy az újabb kísérleteket, fejlesztéseket meg tudjam valósítani a megélhetésünk mellett.

 

A piramissal történő kezelésnél az a célom, hogy a kezelőmben végzett tevékenységek nagy részét meg tudjam valósítani attól távol is.

Az előző kezelőmben 3 szinten tudtam, melyből jelenleg csak egy szinten tudok a kezelőmtől távol, ideiglenes helyen megvalósítani.

 

Ha már a céloknál járunk, akkor az egyes helyszíneken való megjelenésünknek célja a piramis energiák megismerése részben játékos formában. Valamint, hogy segítséget tudjunk nyújtani az igénylők számára.

 

Az indulásnál
- mesélek a piramisok működéséről (ahogy megismertem),
- van egy közös játék része, ahol kartonból, lécekből és más anyagokból készült piramisformákkal dolgozunk,
  (Ide érdemes ingát, lengyel pálcát, szenzibilt, vagy más elektromágneses tér mérésére használható eszközt, műszert hozni.
   Ha nem értesz a használatához, akkor segítünk benne.)
- van egy tesztelési része, ahol az érdeklődők a saját bőrükön megtapasztalhatják a piramis rájuk gyakorolt hatását és

- van a kezelési része.

 

Az indulásnál kétféle kezelést végzünk.

1./ Az egyik egy blokk oldási technika, ami Metamorf masszázs névre hallgat. Ez a technika a gerinc reflex zónáit érinti a lábfejen, a kézen és fejen. (Tapasztalatainkon keresztül, amíg piramis használata nélkül csak pár (5) blokkot sikerült eltávolítani és csak több kezelés után, addig piramis alatt egy-egy kezelésre szűntek meg korábban szerzett blokkjainkból akár 30 is. Valószínűleg, ahogy a kezeléshez használt piramis erőssége nő, úgy a feloldásra kerülő blokkok száma is nőni fog.)

2./ A másik maga a piramisos kezelés. A piramisos kezelés egy teljes testes hangtálazással indul, ahol a testben található energia csatornák nyílnak meg és ami kb 40-60 percig tart. (Ha a csatornák megnyílnak, utána a kezelés rövidítésre kerül. Ha a teljes hangtálas kezelés során nem sikerül megnyitni az összes csatornát, akkor a kezelést nem lehet folytatni.)
Amikor az energia csatornák megnyíltak, utána lehet folytatni a piramis alatt. Itt több forgatókönyv is lehetséges, amit sem a kezelő, sem a kezelt nem tud meghatározni, hanem a kezelt felsőbb énje határoz meg sürgősség, fontosság szerint.
A kezelés irányulhat
> általános energia kezelésre

> karmikus terhek leszedésére

> utaztatásra, ahol problémáink gyökerére, okaira kaphatunk rálátást és megoldást

> konkrét problémák megszüntetésére, megoldására.

 

A piramis alatt gyógyítás nincs, hanem a gyógyítási folyamat leprogramozására kerül sor. (Vagyis senki ne számítson arra, hogy a piramis alatt megszűnik a kezelt probléma.) A programozást követően, amikor az adott személynek van elég energiája az öngyógyulásra és a figyelmét nem köti le mással, vagyis nyugalmi állapotában indul el a kezelés. (A kezelést úgy érzékelhetjük, hogy a pulzus szám látszólag ok nélkül megemelkedik.) 

 

A későbbiekben szeretnénk, ha más energiagyógyászok is csatlakoznának hozzánk, akik szintén piramist használnak a tevékenységük hatékonyságának emeléséhez.

 

 

A rendezvények ideje és helyszíne:

2021. október 9, szombat és igény esetén 10, vasárnap. Újszilvás.

2021. november 20., szombat - Jászberény

 

 

Maklár, 2021. szeptember 7.

Utolsó módosítás 2021. október 6.