A karma működéséről és földi sajátosságairól

A Föld nevű bolygó egy érdekes hely. Érdekes, mert az Isten helyett itt maga Satanella (Sátán) a Föld helytartója, a Föld Ura. Érdekes, mert itt nem szokás az egyenes beszéd. Sokkal inkább a kész átverés show megy nagyüzemben.

 

Több kérdést ismerünk, amiről már időközben lehullott a lepel. Ilyen például a gyermekeinknek tanított történelem. Az ismert történelemről is kiderült már, hogy igen magas százalékban semmi köze nincs a Földön történt eseményekhez. Kitalált mese.

 

De térjünk vissza az eredeti témánkhoz. A karmához. Itt az ideje, hogy a KARMA működéséről és földi sajátosságairól is nyíltan beszéljünk.

 

Az ok-okozat törvénye

Az Univerzumban minden az OK-OKOZAT törvénye szerint működik. Ha jót teszel, akkor veled is jó dolgok fognak történni. Ha rosszat teszel, akkor rád is ez a sors vár. Akkor veled is rossz dolgok fognak történni.

 

A rossz cselekedetünk feljegyzésre kerül. Ez a feljegyzés határozza meg a karmánkat. Tehát a karma mások számára szennyeződést okozó rossz cselekedeteink gyűjteménye. Érdekes, hogy a karmánkat, ha az adott életünkben nem tudjuk feloldani, jó cselekedetekkel ellensúlyozni, akkor átvisszük a következő életünkbe. A jó cselekedeteinkről nem tudjuk ennyire biztosan ugyanezt. A jó cselekedetek esetén nem ennyire közismert a szabály, a törvény szerűség.

 

Nézzük meg közelebbről, mi a karma szó jelentése?

Sokan úgy használják, mintha teljesen egyértelmű lenne a jelentése. Ezt nem tudod? – kérdezik. Pedig nem egyértelmű, nem közismert, itt a Földön mit is takar?

 

A Karmáról általában azt tudjuk, hogy ha az ember elkövet egy gonoszságot, akkor az feljegyzésre kerül. Gonoszságra példa, ha megöl valakit. A példa alapján az, aki elkövette a gyilkolást ezek után kap egy bejegyzést. Amit alkalomadtán, ha már a volt elkövető kész rá vagy visszakap másoktól, vagy más úton-módon törlesztheti a tartozását. Ha a gyilkos lerótta a tartozását, megtisztul. Megtisztulása után pedig ismét fehér lappal folytathatja életét, ha közben nem volt mások kárára elkövetett gonosz tette.

 

Igen, az Univerzumban ez így működik.

De a Föld nevű bolygón nem.

 

Ezen a téren mázlista vagyok. Előző életeimben voltam gyilkos. És a gyilkos életeimen kívül is emlékszem sok életemre. A gyilkolás előtti és utáni időkből is.

 

A karma törvénye – Földi értelmezés szerint

A Föld teljesen olyan, mint Ausztrália. Létezett rajta egy kis lélekszámú, eredendően tiszta földi lakosság. És nagyszámú büntetésre vagy más célból ideirányított lakosság.

 

Nos, emlékeim szerint ide érkeznek a büntetendő, földi viszonylatban alapvetően tiszta lelkek az Univerzum különböző szegletéből.

Az első feladat, hogy ezeket a tiszta lelkeket be kell szennyezni. A beszennyezésük általában úgy megy, hogy számtalanszor különféle kínzási módokkal életüket oltják. A dolog, az öldöklés arra megy, hogy legyen egy olyan pillanat, amikor az áldozat ne tudjon megbocsájtani az elkövetőknek. (Érdekes összevetni, mit mondtak a kínai katonák által kínzott tibeti buddhista szerzetesek? – Azért fohászkodtak, hogy képesek legyenek megbocsájtani a kínzóiknak.)

 

Legyen egy olyan állapot, amikor a megbocsájtás, az elengedés helyett a bosszúállás maradjon fenn a halálba távozásakor. Mert ha ez sikerül, akkor a Föld Ura a bosszúra emlékeztetve az áldozat lelkében tesz feljegyzéseket. A feljegyzések arról szólnak, ha az áldozat legközelebb fizikai testben újjászületik, akkor bizonyos belső szervei, részei erős, fekete fonállal átszövésre kerül. Az átszőtt belső szerveknek az a jelentősége, hogy azt a Föld Ura, ha úgy gondolja, kedvére ráncigálhatja. Ugyanúgy, mintha Marionett figurával tenné. A rángatás mellett a Föld Ura azt is elmondja, hogy a volt áldozatnak milyen cselekedetet szükséges megtennie.

 

A gyilkosok sokszor beszámolnak arról, hogy a fejében megszólalt egy hang, és arra utasította, hogy kövesse el tettét. Öljön.  – Nos, a hang a Föld Urának hangja. Az is érdekesnek tartom, ha az illető elköveti tettét, ezért a Föld Ura kineveti. Kineveti azzal a szöveggel, hogy csak vicceltem. Vagy nem gondoltam, hogy megteszed. Vagy … még igen sok válasz lehetőség létezik.

A Föld Ura azzal védekezik, hogy a tetteket nem Ő követte el. De háborús bűnösöket már emlékeim szerint akasztottak fel tettre való felbujtás címen. A Föld Ura pedig nagyüzemben teszi ezt.

 

Az öljön! - felszólításra egy példa

Megtörtént eset alapján írom. Egy beszélgetés során korábban hangzott el. Az illető neve legyen Gipsz Jakab. Gipsz Jakab egy 10 emeletes toronyházban élt. Fönt, nagy magasságokban. Jakabnak hosszú szünet után új barátnője lett. A barátnőjével egyre közelebb kerültek egymáshoz. Egyszer, egy szép nyárias napon nyitva volt az erkélyajtó. Jakab és Szíve választottja az erkélyre nyitott ajtó előtt beszélgettek. Egyszer egy hang megszólalt Jakab fejében, hogy Lökd le!

Szerencsére Jakab észnél volt. De mondhatjuk azt is a mai kor divatja szerint, hogy tudatos volt. És nem cselekedett automatikusan. Hanem először elkezdett gondolkozni. Feltette magának a kérdést, mi volt ez? Ki volt ez a beszóló, utasítást adó?

 

Az eset több mindenre rávilágított. Egyrészt, ez a beszólás még viccnek is rossz. Másrészt a testében rajta kívül más is lakik. Ráadásul a társbérlője nem a fejlődését, a felemelkedését támogatja. Hanem a vesztét.

Elég csak belegondolni, mi történt volna Jakab barátunkkal és újdonsült szerelmével, ha Jakab feje annyira tele van a gondjaival-bajaival, hogy nem figyel oda, ki adta a felszólítást és elköveti tettét a felszólítás után?

 

A dualitás törvénye

Mondhatja valaki – „Ha voltam megölve, akkor meg kell tanulnom, milyen ölni.”. Ez a dualitás törvénye. Nos, nem ilyen egyszerű a kérdés. Mert ha valaki a Föld Urának kérése alapján, annak engedelmeskedve öl, akkor eredményképpen mélyebbre kerül. És minél többet öl, annál mélyebbre. Tehát a Föld Urának kérését célszerű elutasítani.

 

Ismeretségi körömben volt, egy ma cigány népcsoport tagjai közé született nő. A dologban az az érdekes, hogy pár élettel ezelőtt volt közös életünk. Akkor még nem tartozott a cigánysághoz. Ő például meg tudta mondani, hogy milyen tettek juttatták el ahhoz, hogy egyre mélyebbre kerülve végül cigányként született emberi testbe. Vele beszélgetve többször elmondta, hogy jelenlegi életét büntetésként éli meg.

Ebből azt a következtetést vonom le, hogy az olyan gyakran szidott, gyűlölt cigányok nagyon tiszta és nagyon szófogadó emberek. És jelenleg itt a Földön ez a vesztük. A vesztük, mert nem képesek ellentmondani a Föld Urának. Nem képesek azt mondani, hogy nem teszem meg. Nem rablom ki, nem ölöm meg, stb.. Pedig ez lenne az egyetlen felemelkedésüket hozó útjuk. Hogy a fejükben megszólaló Föld urának azt mondanák, hogy nem teszem meg, mert csak viccelsz velem, velünk.

 

Milyen karmáim lehetnek?

A karmám 3 fő területről származhat. A jelen életünkből, a családból és lehet az előző életeinkből is. Feltéve utóbbi esetén, hogy még egyáltalán nem vagy még nem teljesen tisztítottuk meg.

 

Igen, tudom, sokak nem tudnak mit kezdeni az előző életeikkel. Nem hiszik el. Vagy nem képesek elfogadni, hogy minden egyes lélek felelős az összes korábbi életében elkövetett cselekedeteiért. Mégis elég sok könyv állítja tényként. Vagy azok a személyek, akiknek volt halál közeli élményben részük. Vagy olyan személyek, akik egyszerűen emlékeznek előző életeikről. Utóbbiaknak könnyebb a folyamat megértése, elfogadása.

 

Miért származhat karmánk a családból?

A szüleink, a nagyszüleink és az ők szüleik (az ük- és szépszüleink, és még folytathatnám a sort) ugyanolyan emberek, mint amilyenek mi vagyunk. Nekik ugyanúgy volt karmájuk. Azok a karmák, amit az adott embernek nem sikerült orvosolnia, megtisztítani az élete során, az marad a gyerekére. Mint az örökség. Csak erről nem beszéltek az emberek. Ebből adódik össze a családi karmánk.

 

A karmák feldolgozásánál érdemes tudni, ha a szülők nem dolgozzák fel a terheket, akkor az a szülőkről gyermekeikre száll. A családi teher általában 7 öröklési szinten öröklődik. Néha tovább. Általában a családfában 7 szintenként van egyetlen olyan gyermek, aki magára vállalja az egész addigi családfa karmikus terhének feldolgozását. Érdekes, hogy ez a gyerek, annak ellenére, hogy felvállalja a családi szennyes tisztára mosását, rendszerint a családban már pici gyerekként fekete báránnyá válik. Az okát nem ismerem. Egyelőre arra gondolok, hogy azok, akik nem tesznek, nem tettek semmit a szemét eltakarításában, azoknak csípi a szemét, hogy lám ez a gyerek bevállalta ezt a feladatot. De az is lehetséges, hogy éppen a fekete báránysága biztosítja, hogy képes legyen a vállalt feladatát elvégezni.

 

Egy gyereknek általában akkor van egyszerű dolga, élete, ha a szülei a saját és a családi karmájukat feldolgozták. És neki csak a sajátja marad. Sajnos még nem találkoztam ilyen példával.

 

Milyen állapotai vannak a karmáknak?

A karmáink lehetnek aktívak vagy inaktívak. Például, ha egy nő esetében a karma megvalósításához férfitest szükséges, akkor az adott karma inaktív állapotban van, lehet.

 

Miért rossz, ha nekem vannak aktív és inaktív karmáim?

A karmák betegséget vonzanak. Ezek az úgynevezett hajlamosító tényezők. Vagyis legtöbb esetben, ha megszüntetek egy-egy karmát, akkor az okozatok is automatikusan megszűnnek. Ha az okozat már betegség formájában jelenik meg az illető életében, akkor az adott karma megszüntetésével a betegségből is meggyógyul a személy.

 

Hogyan jelenik meg a karmánk az életünkben?

Sok lehetőség van rá. Ilyen lehet például a szegénység, ha nem találunk megfelelő párt magunknak, nem jövünk ki az emberekkel, a sorozatos balszerencse, és szélsőséges esetben a balesetek, sérülések, betegségek is ide sorolhatók.

 

Karma oldás a Földön

Az egyes karmákra léteznek különféle eljárású tisztító, törlő eljárások. Ilyen például az előző életekre történő visszaemlékezések. A visszaemlékezésnek számtalan módja van. Ilyen például a regressziós terápia, de a múlt életeinkbe vissza tudunk jutni hipnózissal vagy lehetséges Reikivel vagy Prána nadival, stb. is.

Családi karmáink feloldására szolgál például a Hellinger féle családállítás.

 

Sok féle módszer létezik. Az ember élhet példamutató életet. De ha a Föld Ura legalább egyszer megtette bejegyzését a lélekbe, az onnan öngyógyítással, önkezeléssel nem kerül ki. Ha az ember mindent elkövet, hogy a karmáját feloldja, de nem veteti ki az erős, fekete zsinórt, akkor következő újraszületésénél ismét behúzásra kerülnek ezek a zsinegek.

 

A karma megértése után nézzük meg, miért szükséges a hagyományos tisztító eljárások helyett más eljárást választani?

A hagyományos oldási, törlési technikákkal az a baj, hogy egyszerre csak egy-egy ok-okozati viszonyt jelenít meg. A megjelenített kapcsolatot meg szükséges érteni. A megértés során válik láthatóvá a következménye. Majd ezt követően válik tisztíthatóvá.

 

A hajtós jelenlegi világunkban nincs arra esélyünk, hogy ilyen lassú feldolgozási eljárással teljesen meg tudjuk tisztítani magunkat. Hiszen a tisztítási folyamat során, ideje alatt újabb terhek kerülhetnek ránk.

 

Vagyis a teljes ok-okozati kapcsolat feltárása, megismerése helyett egy sokkal hatékonyabb eljárásra van szükségünk. Erre szolgálnak a piramis és a kristályok. A piramisban a kristályok lehetővé teszik a különböző (éteri, asztrális, fizikai, mentális) testünkön az egyes karmák érzékelését, kezelését. Legtöbb embernél komoly problémát jelent a hagyományos feldolgozási eljárás során az ok-okozat felismerése, újbóli átélése. Az új eljárás ezt az újbóli átélést, feldolgozást teljes egészében kihagyja. Tehát elmarad a feldolgozás, újraélés traumája. A traumák elmaradásával pedig a testeink képesekké válnak a gyors feldolgozásra, elengedésre. A gyors feldolgozás, elengedés lehetővé teszi, hogy a testeinket teljesen letisztítsuk a terheinktől. A kezelések végén a kezeltek leggyakrabban megkönnyebbülésről, felszabadulásról számolnak be.

 

Sokan azt tartják, hogy a karmámat fel kell vállalnom. Nem viheti el más a bűneimet.

Ehhez képest én azt tartom, hogy ahhoz, hogy bűnössé tegyenek, ahhoz rendkívül sok bűnt követtek el rajtam. Ami sehová sem kerül feljegyzésre itt a Földön. Maximum a lélek fog emlékezni rá majd egyszer, amikor az emlékeket eltakaró szennyeződéseket már eltakarította.

 

Nekem az a véleményem, hogy a karmámat, ami a megbocsájtásra és elengedésre képtelen állapotom miatt került sorra – el lehet venni. Nekem nem kell azért bűnhődnöm, mert volt egyszer olyan állapot, amikor képtelen voltam az együttérzésre.

 

De a karma elvétellel egyidejűleg a bekötözött szálak sorsát is rendezni, törölni szükséges. Egyszer és mindenkorra. Az a véleményem, ha minden emberből eltüntetnénk, törölnénk a karmáját és a hozzá tartozó zsinórzatot, akkor egy tisztább, barátságosabb, emberibb közösséget, világot kapnánk. Amíg vannak olyan személyek itt a Földön, akiknek fejében a Föld Ura teszi a vadabbnál vadabb bűnre utasító, egyébként viccnek szánt felkéréseit, utasításait, addig van mitől félni. Ha már nem lesz ilyen ember, akkor megtisztul maga a Föld is.

 

Szerintem ez a jövő útja. Ez az, ami előre viszi, felemeli a sorsunkat itt a Földön.

 

 

Budapest, 2014. március 13.

Utolsó módosítás 2019. július 30.