Álló piramisok

Kezelésre mozgó piramisot használok, melyet a tér 3 irányában lehet mozgatni a kezelőasztal fölött. A kezelőmben a piramis alatt található gránit asztal meghatározó a kezelések során.

 

Az általam készített egyenes piramisokat van, aki kezelésre használja. Ezért tartom fontosnak, hogy nekik is segísek. Bár véleményem szerint az álló piramisokkal nem lehet akkora energiához jutni, mint a gránit asztal fölött mozgó piramisokkal.

 

Az álló piramisokat szükséges tájolni. Az északi félgömbön az alap négyzet bármelyik oldalát az észak-déli iránnyal párhuzamosan szükséges állítani. Minél pontosabban állítottuk be a kívánt iránynak megfelelően, annál több piramis energiához jutunk. Annál hatékonyabban működik a piramisunk.

 

Az álló piramisok felső 1/5-öd részében javallom, hogy fa alapú tartóra, asztalra helyezzük az ásványainkat. (Én általában kzeléseknél csak egy ásványt használok, de lehet többet is.)
Ha a kezelt hozza az ásványait, akkor csak a beavatásai szerint kapott ásványait szoktam felrakni erre az asztalra a kezelés során. A többi hozott ásványt csak ez alá javasolt felrakni.

Az álló piramisoknál hasznos, ha a piramis földön lévő 4 sarkának mindegyikéhez teszünk azonos fajtájú ásványokat. Lehet például hegyikristályt vagy lehet mást is.

 

A piramis hatásosságát tovább tudjuk fejleszteni, ha  szoba sarkaiba teszünk nagy méretű kistályokat. Érdemes mind a 4 sarokba azonos fajta ásványt helyezni. 

 

 

Budapest, 2019. november 22.

Utolsó módosítás 2019. november 22.