Menekülés a rabszolgasorsból

Emlékeztetőül. A rabszolgaságból menekülni csak Föld szintű összefogással lehetséges.

 

A gyógyításhoz legalább 27 gyógyító helyet szükséges létrehozni. Több lehet. A gyógyító helyeknek legalább 30 órán keresztül szükséges végezni a gyógyítást. Vagy tovább. Csak a gyógyítás elkezdése után fog kiderülni.

 

A gyógyítás

A gyógyítás nyomtatott térkép segítségével történik. Csak a Föld teljes térképe lehet a nyomtatás egyik oldalán. A másik oldal üresen marad.

A gyógyítás leírása itt olvasható.

 

A gyógyítás folyamata

Egy gyógyító hely körülbelül 4 órát gyógyít folyamatosan. A 4 óra gyógyításból az első óra hangtálas kezelés. (50 perc kezelésre és 10 perc az átálláshoz.) A tálak segítségével a kezelt energia csatornáit nyitjuk meg. (A tálakat csak ütjük. Ebben az eljárásban nem dörzsölünk.)

 

A 3 óra gyógyítás annyit jelent, hogy minden gyógyító a 3 szinten egy-egy órát dolgozik. Akkor is tovább kell lépjen a következő szintre, ha nem végez az adott szinttel 1 óra alatt. Miután már egyszerre 3-an dolgoznak, minden szint gyógyítása folyamatossá válik. Mindig lesz olyan, aki az adott szint kezelését végzi.

(A bevezető 3 óra és a levezető 2 óra tér el ettől.)

 

A 3 óra gyógyítás a gyógyító teljes lemerülését fogja okozni. A közelben legyen folyadék. És a kezelés után a kezelőnek legyen ideje pihenni.

 

A gyógyítás lehetősége 2014. december 31-én 0 óra 00 perc óta áll rendelkezésünkre. Csak rajtunk áll, mikor élünk vele.

 

A kitűzött időpontban a gyógyítást 1 ember kezdi meg. A továbbiakban minden órában beszáll egy újabb gyógyító és elvégzi a maga 4 óra körüli gyógyítását. Majd kiszáll a gyógyításból.

 

Gyógyítói létszámtól függően lesznek olyanok, akik a folyamat elején és végén is (2x) aktív gyógyítást végeznek. És biztosan lesznek olyanok is, akiknek segíteni szükséges. Bármilyen ok miatt. Tehát olyan gyógyító helyekre is szükség lesz, akik bármikor be tudnak ugrani segíteni.

 

Gyógyító helyek

Gyógyítás végezhető

- az rlvsz.org lapjainak leírásban szereplő környezettel és eljárással és

- tényleges piramisban végezni. (Utóbbi ismeretek alapján még vannak közöttünk olyan személyek, akik erre képesek.) 

 

A gyógyító helyeket 3 tengelybe lehet rendezni. Ezek:

1. Európa és Afrika,

2. Ázsia és Ausztrália valamint

3. Észak-, Közép- és Dél-Amerika. 

 

Az egyidejű 3 gyógyító helynek a 3 tengelybe kell esni oly módon, hogy mindig legyen aktív gyógyító mind a két féltekén és mind a 3 tengelyen. Ami azt jelenti, hogy mind a 3 tengelyen legalább 9 gyógyító helyet szükséges létrehozni.

 

Előkészületek

 1. A Kárpát-medencében az előkészületek korábban már megtörténtek.
 2. A továbbiakban az alábbi előkészítési sorrendet javasolom:
  1. Nagyjából a volt szocialista országok. Ahol Európában legnagyobb gond a gyarmatosítás.
   Nyugati oldal - Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia
   Keleti oldal – Észtország, Lettország, Litvánia, Ukrajna, Románia, Moldava, Bulgária, Görögország
  2. A teljes Európa az Ural hegységig
  3. Európa és Ázsia
  4. Európa, Ázsia és Afrika
  5. Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália
  6. Európa, Ázsia, Afrika, Ausztrália és Amerika (Észak-, Közép-, Dél-Amerika egyben)

 

Megjegyzések

 1. Egy teljes gyógyító hely létrehozása elég költséges. Ezért javasolom több ember együttműködést, összefogását. Például a hangtálas részt csinálja egyvalaki. A kristály asztal adja egy másik.
 2. A gyógyításnál javasolom, legyen jelen több személy. Legalább egyvalaki, aki csinálja. És még egyvalaki, aki kapcsolatot tart a többi résztvevővel. Szervezőkkel.
 3. Szeretném, ha lennének olyanok, akik a szervezésben tevékenykednek. Ki mikor kezdi? Képes fogadni a jelzéseket, kéréseket. És ezeket a megfelelő helyre tudja továbbítani. Máskérdés, hogy előre egyeztetni szükséges, ki mikor kezd?
 4. A folyamat során számítok támadásra. A támadás kapcsán fura jelenségekre. Lehet, a kezelés sort miután abbahagytuk újra szükséges indítani és folytatni. Ez csak ott derül ki.
 5. Javasolom, minden gyógyító helyen legyen olyan személy, aki látó. És látja a gyógyítás folyamatát. Elképzelhető, hogy az információ áramoltatásunk blokkolva lesz.
 6. A gyógyítás mellett a munkánkat lehet támogatni. Ehhez arra van szükség, hogy az adott illető a publikált kezelés idején gyújtson egy mécsest, vagy gyertyát. És gondoljon az elvégzendő feladatra és azokra, akik a sikerünkért dolgoznak.
 7. A szerkezet elkészítését szívesen támogatom. De miután volt rá példa, hogy a teljes lengyel vezérkart repülőszerencsétlenségnek álcázva likvidálták, vagy egy elektromos autó teljes tulajdonosait és mérnökeit is szállító repülőgépe nyom nélkül elveszett, ezért az utazást nem vállalom. És a gyógyításban résztvevő csapat találkozását, egy helyre szervezését bármilyen ok miatt, például egyeztetés, nem javasolom.
 8. Aki szeretne részt venni a munkában, azt kérem írja meg, mire vállalkozik? Magyarul és angolul olvasok, írok.
  (Kérek mindenkit, hogy a politikát, reklámokat és más ide nem illő szövegeket kerülje a kommunikáció során. Csak az elvégzendő feladatokra összpontosítsunk.)
 9. Az előkészítésen a már megtisztított területet lehet tovább bővíteni.
 10. Az előkészítés során szükséges a meghatározott területet szintenként és rétegenként végigtisztítani. Lehet, a publikálás miatt ez is nem várt nehézségekbe fog ütközni. Előkészítést hetente 1 alkalommal 1 szintet lehet megcsinálni. Illetve a 2. szinttől mindig az utolsóként kezelt szint ismétlése és az új szint kezelése.
  (A 7. fejezetben szerepel a leírása.)
 11. Szeretnék segítséget kérni, hogy a szövegek minél több nyelven, minél gyorsabban jelenhessenek meg. Ha valakinek szükséges, helyet tudok biztosítani a megjelenítéshez az rlvsz.org oldalain. Illetve fordítás esetén kérem a megfelelő linket elküldeni, hogy én is feltehessem. Természetesen megjelenítem, kinek köszönhetjük az adott nyelvi megjelenést. Eredetileg azt terveztem, az angol nyelvi változatot elkészítem. Meglátom. Ami eddig angol nyelven kikerült, azt a webforditas.hu segítségével készítettem.
 12. Az összes aktivitás publikálni fogjuk. Így mindenki láthatja, hogyan haladunk. És ha elmarad egy következő lépés és nem jelenik meg pár napon belül, miért maradt el, akkor kérem, a szerepemet vagy az aktuális vezető szerepét vegye át valaki. A folyamatot végig szükséges csinálni. Velem vagy nélkülem. Ez feltétele a sikerünknek.
 13. Számítok a web lap támadására. Ezért kérek mindenkit, hogy mentse le magának a teljes web lap anyagát. Vagy legalább azokat a részeket, amire szüksége lehet. Ha az rlvsz.org letiltásra vagy blokkolásra kerül, akkor el kell gondolkozni más publikálási lehetőségeken. Szerintem az lehet megoldás, ha a teljes anyag egyszerre több web lapon is elérhetővé válik. Valószínűleg ilyen esetben nem fogják mindet blokkolni. Nem elég csak linkeket kitenni. A teljes anyagot szükséges másolni.
 14. A teljes eljárást a kitett anyagokkal publikáltam. Szerintem, ha engem kivonnak a forgalomból is elvégezhető a teljes folyamat. Ennek ellenére szeretném kérni a teljes anyag átnézését. Ha kérdés merül fel, akkor az legyen minél előbb.
 15. Aki részt vesz a munkában, az számíthat a testében, a lábában megjelenő érthetetlen, minden okot nélkülöző fájdalmakra, görcsökre, zsibbadásokra. Sajnos bennünk is fut a rabszolga program. Budapesten élek. Nálam a szerkezet működik. Egyrészt megtekinthető (természetesen előzetes egyeztetéssel), másrészt a szerkezet lehetővé teszi, hogy a rabszolga programot a testéből kivehessük. Örülnék, ha ezt valaki idővel rajtam is megcsinálná.
 16. Miután nem lehet kizárni, hogy ellenünk dolgozó is bekerülhet a szervező csapatba, egyetlen feladatot sem szeretnék egy személyre bízni. Szeretném, ha minden feladat párhuzamosan több szálon futna. A tét elég nagy. A Föld teljes lakossága.
 17. 2014.09.29-én, illetve már egy ideje tisztán látható, hogy 2014/2015 év váltásánál ebből nem valósul meg semmi. A helyzet, az időpont, a környezet nem alkalmas rá. Érzésem szerint a megvalósulásra még éveket szükséges várni. Azt, pontosan mennyit? - még nem tudom. Meglátjuk. Az eljárás, a lehetőség adott. Hogy élünk-e ezzel a lehetőséggel és mikor, csak rajtunk múlik.

 

Budapest, 2014. június 6.

Utolsó módosítás 2019. július 30.