A metamorf masszázs

egy olyan technika, amely gyengéden érinti a belső talpélen, a hüvelykujjon és a fejen található gerincnek megfeleltethető reflex pontokat.

A kezelés során fizikai szinten a testben eltárolt különböző feszültségek oldódnak. Mentális és lelki szinten is változás történik, amely mindenkinél más. Elmúlhat például a lehangoltság érzése; a szorongás, a stressztűrő képesség javulhat; az emberi kapcsolatok harmonikusabbá válhatnak. Ezek a folyamatok pedig visszahatnak a testre, azaz az egészségre.

 

Nincs korhatár, gyermekek is jöhetnek - azonban 12 éves kor alatt az anyát is kezelni szükséges.

Várandósság sem kitétel.

Ha nehezen nyílsz meg másoknak, nem probléma - itt nem kell beszélned, ha nem szeretnél.

 

Csak arra az elhatározásra van szükség, hogy jobbá akarod tenni az életed.

 

Ha még nem voltál metamorf masszázson, akkor érdemes magadnak adni három alkalmat, hogy érezhető legyen a kezelés hatása.

 

Egy-egy találkozót pedig ünnepelj meg a magad módján azért, hogy a kioldódott kellemetlen élményeket örömteliek tudják felváltani.

 

Kicsit bővebben a metamorfról

Három szinten oldja a blokkokat: előző életek, magzati kor és jelen élet múltja. Nem kell hinned az előző életben. Az viszont már biztosan eljutott hozzád, hogy fontos az anyaméhben töltött idő milyensége. Nem mindegy a születendő gyermekre nézve ugyanis, hogy édesanyja milyen élethelyzetben volt, milyen érzései voltak a kilenc hónap alatt. Biztosan más lehet egy aggódó közegben növekedni, mint boldogságban, örömben, biztonságban. A jelen életed múltját pedig csakis te ismered: kikkel találkoztál, milyen kapcsolataid, munkahelyed, szokásaid voltak, mik rögzültek nálad, mi az, ami kiüti a biztosítékot. A metamorf masszázs abban segít, hogy azok a helyzetek, amelyekben „ugrasz“, amelyek elmosnak, tehetetlenséget váltanak ki belőled, ne billentsenek ki a belső nyugalmadból.

 

Ha figyeltél már arra fel, hogy hasonló helyzetekbe kerülsz és nem tudod hogyan tudnál a kellemetlen szituációkból kikeveredni, ebben is tud segíteni: felhozza és kitisztítja azt a blokkot, amely beakadt. Nem kell megnevezni, nem boncolunk semmit, csak engedni kell a tisztulást.

 

Mindannyian különbözőek vagyunk. Különböző családba születünk, különböző mintákkal rendelkezünk, különböző megéléseink vannak és természetesen nem egyformán reagálunk ugyanarra a dologra. A számok nyelvére lefordítva lehet olyan, hogy kezdetben 800 blokkod van, de lehet, hogy csak 427. Az első alkalommal csak felkészül a tested, vagy máris oldódik például 7 elakadás. Egy-egy találkozó során volt már arra is példa, hogy 43 blokk oldódott, vagy akár 100. Tehát arra kérlek, légy türelmes önmagadhoz.

 

 

 

Visszajelzések a metamorf masszázsról

"Nem tudom mit csináltál, de mosolyog az asszony!"

"Én mindig az ágy fölött lebegtem kezeléskor, de most olyan, mintha egy mély kútba kerültem volna. Nem kellett magam tartani, meg voltam tartva."

"Amikor a kezemhez értél, eltűntek a testem határai.

"Azért csillant fel a szemem, mert azt mondtad: itt nem kell beszélni. Nem úgy, mint a kineziológusnál."

"Mivel érintettél? Annyira finom volt."

"Képzeld, a tesómmal kapcsolatban lettek felismeréseim."

"A héten nem szorongtam."

"Annnnnyira ellazultammmm."

"Azt tudom, hogy hol érintesz a testemen, de mégis máshol vannak testi érzeteim. Olyan, mintha finom fények érintenének."

 

Ha vonzónak találod a módszert és kipróbálnád, akkor ezen a telefonszámon tudsz időpontot kérni: 70 / 607-74-53.

 

 

Maklár, 2022. anuár 23.

Utolsó módosítás 2022. anuár 23.