Kiss Katalin (Kata) bemutatkozása

Tanulmányok és tapasztalatok

Van, amikor az életben az a fontos, hogy legyen végzettséged. Egy papír, ami bizonyítja, hogy ez és ez vagy. Ha ebből a nézőpontból tekintünk a világra, akkor nekem geofizikus mérnöki diplomám van.

 

Aztán, ahogyan folyik az élet, nyílik a látótered, tapasztalsz, rájössz, hogy az számít, ami belül van. Nem kell hozzá papír.

 

Tanultam asztrológiát, ami segít önmagad jobb megértésében. Abban, hogy milyen belső karaktereid vannak és ők hogyan jönnek ki egymással. Lehet-e a belső feszültségeket harmóniává tenni, hogyan lehet együttműködés a látszólagos ellentmondásokból. Ha szeretnél rálátni a te belső karaktereidre és beszélgetni róluk, leszek benne partnered.

 

Nagy lelkesedéssel kezdtem családállítást tanulni, amelynek során rájöttem arra, hogy én senkiben nem szeretném a szenvedést erősíteni és nem akarok olyan mondatokat kimondatni a képviselőkkel, amelyekkel én magam sem értek egyet. S míg nagyon nem tudtam, mi is az a játszva teremtés és a szemöldököm egyre feljebb húzódott, amikor olvastam, a „feladatokat“, rátaláltam az ízére, a könnyedségre. Megérkezett hozzám a gyógyítói minőség, a papnő és a Megengedés Állítás. Jöhetsz tehát hozzám egyéni gyógyításra, csoportos és egyéni Megengedés Állításra.

A játszva teremtés velem maradt és te is megismerheted, ha úgy döntesz, hogy szeretnéd szőni a vágyott történetedet. Szólhat ez a történet párkapcsolatról, munkáról, családról, bőségről, a végtelen időről, a szerelemről, bármiről, amit csak szeretnél.

Szertartásokkal, Megengedés Nappal kapcsolatban itt olvashatsz:

 

https://www.facebook.com/events/2700405856949973/?active_tab=discussion

 

https://www.facebook.com/events/657527908207203/?active_tab=discussion

 

https://www.facebook.com/events/864606930632832/?active_tab=discussion

 

A gyógyítás során érintéseket is kapsz ott, ahol a tested kívánja. Érdemes azonban a testünket csak úgy kényeztetni, tölteni az érintésekkel. Ebben a Kahi Loa masszázs az eszközöm. Nem jelent mást, mint a bolygónkon levő energiákkal való érintést, töltődést abban a formában, ami neked az adott pillanatban komfortos. Lehet, hogy épp a kandalló tüzére vágysz, vagy a patak csörgedezésére, esetleg a levegőben szálló madarak röpte, a föld termékenysége, a levendula, a kiscica ugrándozása és az együttésrzés az, amire szükséged van. Mindez kiderül, amikor beszélgetünk róla.

 

Festek mandalákat és különböző motívumok (például hópelyhek, a négy elem, katoaszegi írásos, matyó) felhasználásával rajzolok is. A képek megvásárolhatók.

 

 

 

 

Maklár, 2021. július 23.

Utolsó módosítás 2021. július 24.