Miért foglalkozom piramisokkal?

Amikor 1989-ben radiesztéziát tanultam, nem gondoltam, hogy életem meghatározó eleme lesz.

 

1990-től Gyomaendrődön és Budapesten végzett radiesztéziai lakásfelmérések miatt kezdtem el piramisokkal foglalkozni. Ugyanis több helyen jártam, ahol a ház korábban mocsaras területre épült és a lakásban nem volt
egyetlen cm2 hely, ami vízsugárzás mentes terület lett volna. Akkor még kevés sugárzás mentesítő megoldást ismertem. A sugármentesítő megoldások között akadtam a piramisokra, amelyek leírás szerint az alulról érkező sugárzásokat az éleik mentén dobják ki magukból. Így biztosítva magában egy sugárzás mentes teret.

 

Miután megtaláltam a piramis formát, utána még Tatár Anikótól kérdeztem, szerinte van-e értelme piramisokkal mélyrehatóbban foglalkozni? Ezt követően kezdtem utána olvasni a szakirodalomnak.

 

Majd a piramisokkal azért kezdtem el alaposabban foglalkozni, mert mérhetetlenül bosszantott a szakirodalomban található, szinte vérre menő vita melyik a jó hajlásszögű piramis. Az 51 fok 52 perces, vagy az 51 fok 51 perc 51 másodperces, vagy az 52 fok 51 perces. A másik téma pedig a hibásnak titulált piramis bemutatása. Nem értettem, hogy aki nem tud semmit a hibás piramisról, az miért akar róla még is beszélni?

 

Miután a szakirodalomban található írások sok esetben hamis állításokat is tartalmaznak, kezdtem el kísérletekkel utána járni, mi is az igazság a piramisok háza táján.

Kísérleteim során kiderült, hogy az oldal hajlásszögének nincs akkora jelentősége, mint amekkorát tulajdonítunk neki. A 15 és a 75 fokos oldalhajlásszöggel rendelkező piramis is közel azonos méretű piramis energiát biztosít. Utána játszottam azzal, hogy direkt rontottam el a pontosságát. Azzal sem veszítettem sokat. Hagytam el éleket. Azzal sem. Eredetileg azt gondoltam, hogy a piramisnak szükséges az oldala. Kiderült, hogy nincs is rá szükség.

 

Szóval a piramisok egészen mások, mint ahogy a szakirodalom alapján gondolhatnánk.

 

Itt szeretném megjegyezni, nem csak a négyzetes alapú, egyenes oldalú, szimmetrikus piramist tekintjük piramisnak, hanem mindazt a testet, ami piramis energiát hoz létre.

 

Az átlag lakosság valamiért nem foglalkozik a görbe, vagy hibás piramissal. A pontos neve a lefele hajló görbe piramis. A tudósok ugyanis mindent megtettek azért, hogy ez a piramis forma elkerülje figyelmünket. Ami így kiesett a látóterünkből, az nem más, mint a piramis völgyek és a Föld piramis hálózatának vezér piramisa. Visokoban ezt a piramist szeretett, vagy szerelem piramisnak nevezik. (Szeretett piramis a neve helyesen.) Ilyen formája van az egyiptomi, dashuri görbe (angol nevén Bent pyramid), a Pilis hegységben található Rám-hegynek és az egyik kalotaszegi piramisnak is. Ezek után nincs értelme hibás piramisról beszélni. Ha valamit egy helyen elrontanak, azt nem építik meg még több más helyen is.

 

Egyiptomi útjaim során láttam meg először a piramisok fényeit. A fények alapján jöttem rá, hogy az egyenes, a görbe és a lépcsős piramisok másképpen működnek.

Ezen kívül Matek Kamill előadásaiban hallottam egy európai szabályos ötszög alapú piramisról.

Dél-Amerikában készült fényképeken találkoztam a felfelé hajló görbe lépcsős piramissal.

Visokoban van olyan piramis is, amelyiknek a legfelső pontja nem csúcs, hanem él.

 

S talán nem utolsósorban a piramisok csúcs kialakításáról is érdemes beszélni. Ugyanis a csúcs kialakításán múlik, hogy a csúcs alatti térben harmonikus energiákat találunk-e? A kérdés azért olyan fontos számunkra, mert zömében a hatvanas években épült kockaházak teteje szabályos piramis formát alkot. A felismerés után azonnal ott a kérdés. A kocka házak lakói harmonikus családi fészekben élnek?

 

 

Piramisok témakörből az alábbi területekkel foglalkozom jelenleg,
amelyek alatt megtalálhatóak a témában tett felismeréseim.

 

-Piramisok működése

  Itt olyan leírásokat találsz a piramisok működéséről, amiről a szakértők mélyen hallgatnak.

 

-Piramisok készítése

. Az első piramisaim papírból készültek. Azt bárki könnyedén elkészítheti.
. A 2. széria tömör fa lécekből készül. Innentől már kell némi tapasztalat és szerszám.

  - A 2. széria erőssége 8-as (1 elmondott mantra a piramisban ugyanakkora energiát képvisel, mintha piramison kívül elmondunk volna 8-at. E piramis erőssége nem függ az oldal él hosszától.)

  - Leírásokat erről lehet találni az oldalon.

  - A 13 cm-es piramisokat úgy is lehet kérni, hogy a hegyükbe beépítésre kerüljön a kiválasztott kristály. Nagyobb, szétszedhető piramisoknál a kristály tartót a felső csúcshoz lehet rögzíteni. A kristály tartóba pedig igény szerint bármilyen kristályt rakhatunk.

. A 3. széria alap élei tömör falécek, mint a 2. szériában, de az oldal élei szendvics szerkezetek. Két faléc között középen bemarva egy tömör vörösréz rúd található.

  - A 3. széria erőssége nagyjából 3-szorosa a tömör fa léces változatnak 3 mm-es vörösréz huzal esetén. (De itt már az erősség függ az oldal él hosszától is.)

. A 4. széria a piramis csúcsában különleges. Míg a 2. és a 3. széria HOLD hegyű és állandóan a 7. dimenzióra nyit kaput a 3. él behelyezésétől kezdve, addig a 4. széria csúcsa tömör és programozható, hogy a 6. és a 13. dimenzió között hová nyisson kaput. A csúcs készülhet kőből, kristályból vagy fából. (Fémből és műanyagból nem.)

  - A 4. széria oldal élei készülhetnek tömör fából, vagy vörösréz betétes változatban.

  * Megrendelésre 2., 3. és 4. szériás piramisokat készítek pár cm-estől kezdve.

 

-Piramisos kezelés

  Ezt a kezelést azzal a feltétellel kaptam meg, ha nem védem le, hanem tovább adom, elterjesztem. Ezért került ki.

  Megtalálod az eszközök és a kezelés leírását. Legalábbis a korábbi változatait. A kezelés folyamatosan válátozik, fejlődik.

 

  Piramisokkal sok féle képpen lehet dolgozni. Tőlem már elég sok ember rendelt piramist, akik különféle területen használják. Azt gondolom, hogy a megszerzett tapasztalatokat érdemes időről-időre megosztani, másokkal megbeszélni. Ha ilyen megosztás érdekel, akkor kérlek jelezd számomra. Elérsz a kapcsolat oldalon megadott címen.
A következő ilyen megosztás, tapasztalat csere 2020. január 25-én Budapesten 9-től 18 óráig. (A helyszínt később adom meg. Függ a jelentkezők számától.)

A nap programja:

- előadások a piramis használatóról

- kötetlen beszélgetés 

 

-Utazás szervezés a világ piramisaihoz

  2019. szeptember 27 és október 1 közé szerveztem utat Egyiptomba.
Az út során 3 engedélyköteles piramist nézünk meg belülről. Ezek a Nagy piramis 3 terme (csak a legfölső látogatása nyílvános), görbe piramis Dashurban, Lépcsős piramis Szakkarában. Ezeken kívül persze sok más érdekes hely is van a programban.

 

- Találkozó szervezés

 Célom, hogy rendszeresen összehozzaam azokat az embereket, akik piramisokkal foglalkoznak.Legyen egy fórum, ahol kapcsolatok, együttműködések, barátságok jöjjenek létre. S a fórum szolgáljon arra is, hogy a legújabb kutatásokat legyen hol elmesélni, megosztani másokkal.

 

-Energia, villamos áram előállítása piramissal

  Még számomra is új terület.

 

 

Budapest, 2019. március 25.

Utolsó módosítás: Budapest, 2019. december 5.