Bemutatkozás

1991 óta kísérletezem piramisokkal. Most már annyi anyag összegyűlt a kísérleteimből, hogy érdemesnek találom közkinccsé tenni.

 

Hogy is kezdődött a piramisokkal való ismerkedésem?

Radiesztéziát tanultam Aranyi Lászlótól és feleségétől 1990-ben Budapesten, valahol a XIII. kerületben.  

Ezt követően egy alkalommal Valuska Lajos barátom családjánál jártunk. Mondtam, hogy a kezemben van 2 db 90 fokban hajlított réz drót, amit lengyel pálcának nevezünk. Ezek a pálcák fura dologra képesek. Megkértem Lajost, gondoljon valakire a társaságon belül. Ez a 2 db pálca arra fog mutatni, akire Ő gondol. Majd megkértem a pálcát, mutasson arra, akire Lajos fog gondolni.

Majd pár perc eltetlte után a pálca a Lajos párjára, Zitára mutatott. Na, itt kezdődött egy beszélgetés.

 

A beszélgetés eredménye egy általam a radiesztéziáról tartott osztályfőnöki óra volt a Lajos akkori osztályában. Talán 8. osztályosok voltak a tanulók. Vittem magammal motor küllőket. Előzőleg megkérdeztem Lajostól, hányan vannak az osztályában. Minden gyereknek hajlítottam két-két küllőt ott a helyszínen. Ma is bennem él, ahogy a gyerekek előtt kinyílt egy újabb ajtó és az ajtó mögött egy újabb csoda.

 

A beszélgetés másik eredménye a Gyomaendrődi Híradó 1991. májusi számában jelent meg. Ugyanabban a számban hirdettem radiesztéziai mérést vállalok a településen és környékén.

 

A cikk nyomán volt is több érdeklődő és több helyen végeztem méréseket.

Egyszer mértem egy lakótelepi lakásban a volt Endrődi Cipőgyárral szemben. Valószínűleg a Fűzfászugi-holtág közelsége miatt régen az egy mocsaras terület lehetett. A méréseim ezt igazolták. Azonos mélységben, egymástól 80 cm-enként párhuzamosan folytak vízerek. Ilyen szintet 3 db-ot találtam. Vagyis nem volt olyan hely a lakásban, ahol ne lett volna alatta legalább egy vízér. Hartmann-hálót már nem is kerestem. Nem volt értelme. Szerencsére ez a család el akart költözni abból a lakásból. A körülményeik lehetővé tették a költözésüket.

Aztán mértem, tapasztaltam hasonló eredményeket más lakásokban is. Gyomaendrődön és Budapesten is. Közte voltak szegényebb családok, akiknek nem volt realitása az elköltözésre.

 

Ez volt az a pont, ahol az érdeklődésem középpontjába a piramis került. A piramis ugyanis az élein keresztül kidobja magából az alulról érkező káros sugárzásokat. A mérés sorozat egy papír makettel indult. Anno Tatár Anikó biztatott a piramisokkal való foglalkozásra, amit itt is szeretnék megköszönni neki.

 

Piramisokról sok mindent olvastam különféle irodalmakban. Engem nagyon zavart az azonos témában írott különböző szerzők tollából megjelenő írások eltérése, ellentmondása. Ilyen kérdés például a piramis hajlásszöge, ahol megtalálhatjuk az 51 fok 51 perc 51 másodperccel szemben az 52 fok 51 percet, stb.. Vagy az angol nevén „Bent pyramid” leírása, jellemzése.

 

A sok egymásnak ellentmondó számérték, állítás volt az oka, hogy elkezdtem kipróbálni, ellenőrizni az állításokat és meditálni, gondolkodni a felmerült kérdéseken.

 

Az elvégzett mérések, ellenőrzések alapján azt gondolom, érdemes tiszta vizet önteni a pohárba.

 

Az ellenőrzések, felhasználási tervek miatt felmerült pár olyan kérdés is, aminek publikálásával eddig még nem találkoztam.

 


A piramisokban a működésük közötti különbségek, és a fizikai közérzet javítás célú felhasználásuk érdekel.
Energia előállítás témákban eddig nem utaztam, mert azt ismereteim szerint azt sokan művelik. 
Bár ismereteim szerint felfelé hajló piramisokkal senki nem foglalkozik. Így lehet érdemes lenne beleásnom magam abba a kérdéskörbe is.

 

Nagy álmom, hogy a köztünk található, régről ránk maradt piramisokban fizikai közérzet javításokat, vagy Föld gyógyítást végezhessek a megfelelő tisztítást követően.
Bárhol a világban.

 

  

Magamról

Andrési Attila László vagyok. 1961-ben születtem

Megélhetés szerint

1986-ban vasútgépészként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen.

1988-tól volt lehetőségem CAD rendszereken (AutoCAD, Borgware ME10) tervezni.

1991-től nyitottam jobban a számítástechnikai üzemeltetés felé. A cégnek ahol akkor dolgoztam, nem volt belsős rendszergazdája.

1992-ben felsőfokú programozói végzettséget szereztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán.

1992-től számítástechnikai rendszereket üzemeltetek, oktatok. Szeretek oktatni.

1995-től adatbázis-kezelő rendszerek irányában fordultam. Informix-on nőttem fel. Később jött az IBM DB2-je. Ebben a kettőben értem el szakértői szintet. Találkoztam még Oracle-val, és Sybase-zel is, de ezek nem hagytak bennem mélyebb nyomokat.

1998-ban végeztem az ELTE-n. Posztgraduális képzés és Szakinformatikus szak.
1986 és 92 között gépészmérnöki munkákat láttam el.
1992 és 2019 között informatikai, aon belül üzemeltetői és adatbázis adminisztrátori feladatokat láttam el. Kevés programozással.

 

Érdeklődés terén

1983-tól jógáztam. Bő 10 éven át. Jóga a mindennapi életben a Józsefvárosi Sport Clubban. http://www.joga.org/

1990-től radiesztéziát tanultam és gyakorlom. Mesterem Aranyi László és felesége.

1991-től kezdtem el foglalkozni piramisokkal.

2003-tól Reikit tanultam és gyakoroltam. Mesterem László Ibolya a Reiki kuckóban. www.reikikucko.hu

2005-től fordultam a tantra felé. Mesterem Tatár Anikó.

2005-ben kezdtem járni a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára. www.tkbf.hu (Tibeti nyelven szerettem volna felvételizni az Indiában működő Men-tsee-khang tibeti gyógyász egyetemre. http://www.men-tsee-khang.org/ De korom miatt elutasítottak. Ezért hagytam abba a tanulmányaimat.)

2012-ben végeztem a Balla féle hangterápia első 2 szintjét. http://balla-hangterapia.hu/

2013-ban végeztem gyógymasszőr OKJ-s képzést a Masszázs Akadémián. www.masszazsakademia.hu

2018-ban szereztem Természetgyógyász bioenergetikus képesítést

2019 február 1-től főállásban készítek piramisokat, kutatom a piramisok működését, felhasználását és végzek piramis alatti közérzet javítást

 

 

És néhány kellemes élmény

1999-től pár évig taníthattam a Gábor Dénes Főiskolán Informix fakultatív tantárgyat. Ezt Kupcsikné Fitos Ilonának köszönöm. www.gdf.hu

2003-tól IBM-ben tanári konferenciák szervezése. (Sajnos nem folytatták.)

2003-tól IBM-ben a 48 órás programozási bajnokság elindítása. (NET-es keresés eredménye alapján 2011-ben volt az utolsó.)

2005-ben a Rákospalotai Meixner Általános Iskolában tiszteletbeli tanárrá fogadtak a gyerekeknek tartott hajómodellező szakkör miatt. www.meixneriskola.hu

2013-ban a XX. Medve Szabadtéri Matekversenyen csapatban dicséretet kaptunk Jegesmedve kategóriában. www.mateklap.hu/medve

2014-ben a XXI. Medve Szabadtéri Matekversenyen csapatban 3. helyezést értünk el. Felnőtt kiemelt - jegesmedve kategóriában.

2018.02.20-03.02 között Egy erő zarándoklat (Egyiptomban) - Veres Kriszta vezetésével. www.vereskriszta.com/category/szakralis-utazasok/

2018-ban összesen 3 alkalommal jártam Egyiptomban Veres Krisztával. A piramisok meglátogatására mindhárom alkalommal sor került.

2018-ban Veres Krsiztával jártam Rómában.
2019-ben Eljutottam Dashourban a Görbe, más néven Fehér és a Vörös piramisokba, Gizaban a Nagy Keopsz, vagy Khufu piramis 3 termébe és a Khafre piramisba, Szakkarában a Dzsószer és Unes piramisokba.
2019 szeptember 27 és október 1 között csoportos Egyiptomi utat szerveztem. Főként piramisokat látogattunk Gízában, Dashourban és Szakkarában. Voltunk Gízában az Ozirisz aknában.

 

 

Budapest, 2014. április 23.

Utolsó módosítás: Maklár, 2021.június 30.