Erős piramisok üzembe állítása

2 lehetőség van.

1./ a kezelő már dolgozott erős piramissal

2./ a kezelő sincs ráhangolódva.

 

1./ esetben a várakozási idő a lépések között 14 nap.

. . .ennyi idő kell a környezetnek, hogy alkalmazkodjon.

2./ esetében a várakozási idő 30 nap az egyes lépések között.

. . .az embernek több időre van szüksége a hangolódáshoz.

 

Ha egy erős piramis kikerül szokott helyéről és 5 napnál tovább van távol (elég, ha ennyi időre lebontod például festés kapcsán), akkor az első pont szerint szükséges eljárni, ha a károkozást szeretnéd elkerülni.

Volt, aki tesztelte. Ott a visszavitt piramisokat az ember sem viselte el. Kénytelen volt lebontani belőlük.

 

Lépések

0. A gránit asztal felállítása, ha van.

1. Piramis felállítása gyenge 4 sarki ásvánnyal. A középponti erős földelő ekkor már a helyére kerül.
(Ha a piramis több darabból áll, akkor az egyes darabok között is szükséges várni. Például 3 azonos méretű piramis esetén az első után a következő lépésben felrakható a maradék kettő. Böröcz Lacihoz került sok piramis, de ott is egyszerre maximum 2.)

2. Erős 4 sarki ásvány beállítása. Lehet geóda is.

3. A csúcs alá erős átalakító, polarizáló ásványt teszünk (de itt geódát még nem lehet).

4. A csúcsba geóda alkalmazása.

 

Ezzel a bevezetési protokollal ki lehet védeni, hagy a falakban lévő vezetékekről leégjen a szigetelés és néhány elektromos berendezésünk is leégjen a lakásban.

 

Megjegyzések:

1./ A csúcsban lévő réz, arany tartalomról, sapkákról még nincs elég ismeret.

2./ Biztosan látszik, létezik olyan erős piramis, amit már nem lehet lakóházban, vagy más irodát is tartalmazó irodaházban üzembe állítani károkozás nélkül gyenge ásványokkal. Arra ma még nem tudok válaszolni, ennek hol a határa?

3./ Az új építésű vasbeton épületek nem alkalmasak az erős piramisokkal való munkára. Azokban az épületekben erejüknek magas %-át elvesztik az erős vasalás miatt. Például a józsai piramis energiájának 75 %-át ezért veszíti el. (Ennek fényében még érdekesebb mire képes.)

4./ A betonból elhagyható a vas - léteznek már például műanyag szálas technikák, akkor a piramis nem veszít az erejéből. Vagy az öntött kő technológia is ilyen, amivel régen kastélyokat, templomokat, kolostorokat, várfalakat emeltek. Bár azt nem alkalmazzák talán egyszerűsége miatt. Vagy azért nem, mert az nem lehet találmányként bejegyezni és nem gazdagszik meg rajta senki sem.

 

 

Budapest, 2023. június 8.

Utolsó módosítás: 2023. június 8.